Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nainen pyörän kanssa kesällä. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku 2024 on päättynyt

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku opiskelijoille ja koululaisille on päättynyt vuodelle 2024. 

Koululaisten kesätyötä voit hakea, jos

  • olet syntynyt vuosina 2006-2008 ja olet alle 18-vuotias 1.1.-7.8.2024 välillä.
  • olet jyväskyläläinen.
  • et ole aiemmin käyttänyt Jyväskylän kaupungin kesätyöseteliä
  • et ole aiemmin ollut Jyväskylän kaupungin koululaisten kesätyössä.

Kesätyösetelit 2024

Vuonna 2024 Jyväskylän kaupunki tarjoaa 280 kesätyöseteliä jyväskyläläisille nuorille.

Kesätyösetelin tarkoitus on helpottaa nuorten työllistymistä Keski-Suomen alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin, seuroihin ja säätiöihin. Työnantaja, joka työllistää kesätyösetelin saneen nuoren vähimmäisehtojen mukaiselle kesätyöjaksolle, voi hakea 250 € suuruisen kesätyösetelituen kesätyöjakson toteutumisen jälkeen.

Setelin hakuaika alkaa 7.2.2024 klo 16.00 ja päättyy 29.2.2024 klo 16.00.  ja ensimmäiset kesätyösetelivaraukset astuvat voimaan 12.2.2024.

Kesätyöseteliä voivat hakea alle 18-vuotiaat, vuosina 2006-2008 syntyneet jyväskyläläiset nuoret jotka eivät ole aiempina vuosina käyttäneet kesätyöseteliä, eivät ole olleet Jyväskylän kaupungilla koululaisten kesätöissä ja ovat alle 18-vuotiaita 1.1.-7.8.2024 välillä.

Lisätietoa: Kesätyösetelit

Jyväskylän kaupunki tarjoaa joka kesä satoja kesätyöpaikkoja 15–28-vuotiaille nuorille. Tehtäviä on tarjolla sekä peruskoulun päättäneille että jo koulutusta ja työkokemusta omaaville opiskelijoille. Työsuhteen pituus vaihtelee kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen.

Suurimpia työllistäjiä ovat kaupunkirakennepalvelut, varhaiskasvatus, kulttuuripalvelut sekä liikuntapalvelut. Kesätyöntekijä voi esimerkiksi avustaa päiväkodeissa lasten hoidossa, toimia liikuntalaitoksessa valvojana, työskennellä kirjastoissa, metsänhoitotöissä tai puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä.

Tarkempia tietoja hakijoilta vaadittavasta osaamisesta ja koulutustaustasta löytyy erillisistä kesätyöilmoituksista, jotka julkaistaan tällä sivustolla hakuajan alkaessa.

Lisätietoja

Opiskelijoiden kesätöihin ja kausitöihin liittyen jokaisessa ilmoituksessa on mainittu yhteyshenkilöt, keneltä voit kysyä lisätietoja. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös Jyväskylän kaupungin rekrytointipalveluihin:

rekrytointi[at]jyvaskyla.fi

Kesätyöseteliin ja 2006-2008 syntyneiden alle 18-vuotiaiden kesätöihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Jyväskylän kaupungin kesätyötiimiin.

Kesätyötiimin sähköposti palvelee ympäri vuoden: 
kesatyoseteli[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
kesätyö
nuoriso
rekrytointi
opiskelija
työnantaja