Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ratamon näyttely, Heli Kurunsaari

10.1.–3.2.2019

Näyttelyni nimi, Vihreä oksa, osoittaa tulevaan ja niihin lukuisiin tulevaisuuteen vieviin valintoihin, joita teemme joka päivä tietoisesti tai tiedostamattamme. Nämä valinnat vaikuttavat väistämättömästi niin omaan kuin muidenkin elämään. 
Käsittelen taiteessani ihmisyyttä ja ihmisen kuulumista ympäristöönsä ja historiaansa.  Pohdin työssäni mitä kaikkea kannamme mukanamme, välitämme ja siirrämme eteenpäin uusille sukupolville.  Näyttelyn teokset on toteutettu yhden laatan puupiirrostekniikalla.  Teokset ovat valmistuneet parin viime vuoden aikana
”.

------                                                                                                                                                     
Heli Kurunsaari (s. 1971 Lapua) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija ja puupiirtäjä. Hän on valmistunut kuvataiteilijaksi Lahden Taideinstituutista vuonna 1996, ja suorittanut taiteilijan pedagogiset opinnot Taideteollisessa korkeakoulussa 2000 ja kuvataiteen maisteriopinnot Kuvataideakatemiassa Helsingissä 2013. Heli Kurunsaari on osallistunut näyttelyihin vuodesta 1992 alkaen. 
Kurunsaaren teoksia on useissa keskeisissä julkisissa taidekokoelmissa kuten Kiasman, Suomen valtion sekä Helsingin kaupungin taidemuseon ja lukuisten muiden kaupunkien taidekokoelmissa. Heli Kurunsaari kuuluu kolmihenkiseen taiteilijaryhmä Hyärylliseen yhdessä Jouko Korkea-saaren ja Sari Koski-Vähälän kanssa.

Taiteilijan työskentelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

 www.helikurunsaari.net/

 

Kuva
Ratamon näyttely, Heli Kurunsaari

Kainalo, puupiirros, 2018, 65x72 cm

Asiasanat: