Suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo


  • Ville Maljan Oodi elämälle 10.12 asti. Kuva, Mikko Auerniitty

  • Ville Maljan näyttely Oodi elämälle 10.12. asti

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo, johon kuuluvat Galleria Ratamo sekä grafiikan ja valokuvauksen työtilat, on tekemisen, kokemisen ja oppimisen kohtauspaikka grafiikasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille. Se sijaitsee Jyväskylässä vanhoissa Veturitalleissa osoitteessa Veturitallinkatu 6.


Tiedotteet

Jyväskylän taidemuseossa vietetään sokeainviikkoa – piipahda Pimé Caféessa perjantaina ja lauantaina 17.–18.11.

15.11.17

Pimè Cafè järjestetään pimennetyssä tilassa, jossa asiakkaille on tarjolla kahvia, teetä, mehua sekä pientä suupalaa vapaaehtoista maksua vastaan. Haista, maista, kuule ja tunne mieleenpainuvasti, millaista on elää pieni hetki sokean arkea. Kahvila on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 12–17, myös taidemuseon näyttelyihin on vapaa pääsy kumpanakin päivänä 11–18.

Ville Maljan ylistys elämälle Galleria Ratamossa

09.11.17

En tiedä tarkalleen, mitä olen ja mitä edustan. Suurin haaveeni on kuitenkin olla olemassa niin, että kunnioitan elämää mahdollisimman paljon. Epäonnistun usein. Tästä lähtökohdasta syntyi tämä näyttelytrilogia.

Taidemuseon marraskuun työpajoissa on vielä tilaa

02.11.17

Pyhäinpäivän maksuttomassa työpajassa lauantaina 4.11. on teemana kiitollisuus ja paja on suunniteltu lapsen ja vanhemman yhteiseksi tuokioksi. Isänpäivän työpajassa isät ja lapset voivat hassutella väreillä sunnuntaina 12.11. Vauvojen värikylvyissä on 1-2-vuotiaiden pajoissa on vielä muutama vapaa paikka 16. ja 23.11. kokoontuvilla kerroilla. Ohjattuihin työpajoihin ilmoittaudutaan sähköisen lomakkeen kautta. Maksuttomia, kaikille avoimia pajoja järjestetään perjantaisin klo 14-17, niihin ei tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua yksin, perheenjäsenen tai ystävän kanssa. Avoin paja kokoontuu ennen joulua 3.11., 10.11., 24.11. ja 1.12.

Eero Järnefeltin Kaski-maalaus Jyväskylän taidemuseossa

27.10.17

Ateneumin rakastetuimpiin kuuluva klassikko Eero Järnefeltin Raatajat rahanalaiset / Kaski (1893) on saapunut Jyväskylään. Taidehistorian tutkija Marja-Liisa Rajaniemi luennoi Kaskesta torstaina 30.11. klo 16.30. Vapaa pääsy.

Oi maamme! – lyhytelokuvia ja videoteoksia suomalaisuudesta taidemuseon Holvissa

16.10.17

Jyväskylän taidemuseon ja Ylen toteuttama Oi maamme! -näyttely pohtii suomalaisuutta lyhytelokuvan ja videotaiteen keinoin. Miltä satavuotias Suomi näyttää, mitä on suomalaisuus? Esillä on Mika Taanilan, Sami van Ingenin, Timo Wrightin, taiteilijaryhmä Tehonrakentajien ja monien muiden taiteilijoiden sekä harrastajien upouusia videoteoksia, joiden lähtökohtana on Ylen arkiston viihteellinen filmimateriaali.

Galleria Ratamo, Veturitallinkatu 6, Jyväskylä
avoinna ti-su klo 11-18, ma suljettu
- vapaa pääsy -
Galleria Ratamo, Veturitallinkatu 6, Jyväskylä, Finland
open Tue-Sun 11am-6pm
- free entrance -

Please notice. Our exhibition webpages are mainly in Finnish.


Näyttely nyt / Exhibition Now

Tulevat näyttelyt / Upcoming Exhibitions

  • 14.12.–7.1.2018
    Ratamon graafikot

Copyright © Jyväskylän taidemuseo 2017
Copyright © Luovan valokuvauksen keskus 2017

» Sivun alkuun
» Tietoja sivustosta