Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ratamon grafiikan paja
Pääsisältö

Grafiikan työpajat talvella 2023

la 18.3.
klo 11-14, puupiirros, Maria Pihl
klo 15-17, vedostus, kohopaino
omat laatat mukaan

 

Pajan hinta 15 e/hlö sisältäen materiaalit. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista. Osallistujamäärä 12 hlöä pajaa kohden. Kouluikäiset voivat osallistua vanhempien / isovanhempien kanssa. Alle 24-vuotiaille ilmainen.

Työpajoja ohjaavat kuvataiteilijat Kaisa Koljonen ja Maria Pihl

Ilmoittautumislinkki

 

Shindo-rentoutusvenyttely 2023

maanantaisin klo 17-18
20.3., 3.4., 10.4., 17.4.

VÄLINEET

Pukeudu riittävän lämpimästi kerroksittain joustaviin vaatteisiin ja sukkiin. Tuo oma jumppamatto ja peitto/villahuivi, niin voit levollisin mielin lepäillä alustalla.

HINTA 12€/krt, 60€/6krt

Tuo tasaraha käteisenä, niin saadaan tunti alkamaan ajallaan. 

ILMOiTTAUTUMINEN

Ryhmäkoko 12 henkilöä. Ilmoittaudu helena.ratinen(at)gmail.com

SHINDO

Jomon-Shindo on japanilainen rentoutusmenetelmä, joka sopii kaikille. Se on itsehoitoa yksin tai ryhmässä. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat havainnoimaan itseä ja kuulemaan omia tunteita ja ajatuksia. Menetelmän on todettu tukevan myös keskittymistä ja muita oppimisen taitoja. Osa harjoituksista on sovellettu toteutettavaksi ahtaissa tiloissa, vaikkapa lentokoneessa tai työpisteen ääressä.

Ratamossa järjestetään kursseja grafiikan eri tekniikoissa, opettajina alan ammattilaiset. Mikäli olet kiinnostunut kursseista, ilmoita meille yhteystietosi. Kurssit pidetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Vuokraamme tilojamme myös muille kurssijärjestäjille. Vuosittain grafiikan pajaa käyttävät mm. Jyväskylän kansalaisopisto ja Jyväskylän kaupungin kuvataidekoulu, joiden kurssit pidetään pääsääntöisesti arki-iltoina.

Yhteystiedot

Anna-Leena Pesonen
museoassistentti
anna-leena.pesonen[at]jyvaskyla.fi
puh. 050 3118901

yleiset tiedustelut
grafiikkanäyttelyt
grafiikan kurssitoiminta

Kuva
Ratamon grafiikan paja
Asiasanat:  
grafiikka
työpaja