Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä mustalla taustalla

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat ovat saatavilla eRuokalistalla seuraavan neljän viikon ajalta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola. Kaikilla Jälkkäreillä on yhteinen ruokalista. 

Menus in English, choose language from the page
Matsedel på svenska, välj språket från sidan


Osastot ja palvelukeittiöt voivat tulostaa ruokalistoja tarvittaessa myös ruoantilausjärjestelmästä. Sairaala Novan, Kyllön sairaalan potilaiden ja ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat löytyvät eRuokalistat -sivulta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola.

Sairaala Novan potilaat

Kyllön sairaalan potilaat

Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat


Kotipalvelun annospakatut 


Ravintola Poukama


Ravintola Poukama on avoinna arkisin klo 7 - 14.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo 8 - 14.30 (1.10. alkaen klo 9 - 13.30). Lounasaika on arkisin 10.30 - 14.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 11.00 - 14.30 (1.10. alkaen klo 11 - 13.30). Poukamassa on tarjolla myös aamiainen arkisin 7 - 9 ja viikonloppuisin 8 - 10.30 (1.10. alkaen klo 9 - 10.30). Salaattibuffet on avoinna arkisin klo 10.30 - 14.30. Lisäksi myynnissä on pakattuja lounas-, keitto- ja salaattiannoksia mukaan ostettavaksi. 
PalveluajatKyllön ja Palokan terveysaseman ravintola

 

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.

Kuva
Salaattia tarjolla koulun linjastossa

 

Asiasanat: