Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä mustalla taustalla

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat ovat saatavilla eRuokalistalla seuraavan neljän viikon ajalta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola. Kaikilla Jälkkäreillä on yhteinen ruokalista. 

Menus in English, choose language from the page
Matsedel på svenska, välj språket från sidan


Osastot ja palvelukeittiöt voivat tulostaa ruokalistoja tarvittaessa myös ruoantilausjärjestelmästä. Sairaala Novan, Kyllön sairaalan potilaiden ja ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat sekä terveysasemien henkilöstöravintoloiden ruokalistat löytyvät eRuokalistat -sivulta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola.

Sairaala Novan potilaat

Kyllön sairaalan potilaat

Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat

Kotipalvelun annospakatut 


Ravintola Poukama

Ravintola Poukama on avoinna arkisin 7-14.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 9-13.30. Lounasaika on arkisin 10.30-14.30 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 11-13.30.

Poukamassa on tarjolla myös aamiainen arkisin 7-9 ja viikonloppuisin 9-10.30.

Salaattibuffet on avoinna arkisin 10.30-14.30. Lisäksi myynnissä on pakattuja lounas-, keitto- ja salaattiannoksia mukaan ostettavaksi. 


Kyllön, Palokan ja Muuramen terveysaseman henkilöstöravintolat

22.11.2021 alkaen ruokalistat ovat eRuokalistalla

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.

Kuva
Salaattia tarjolla koulun linjastossa

 

Asiasanat: