Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä mustalla taustalla. Kuva Toni Härkönen
Pääsisältö

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat ovat saatavilla eRuokalistalla seuraavan neljän viikon ajalta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola. Kaikilla Jälkkäreillä on yhteinen ruokalista. 

Menus in English, choose language from the page
Matsedel på svenska, välj språket från sidan

Sairaala Novan, Kyllön sairaalan ja terveysasemien ruokalistat

Osastot ja palvelukeittiöt voivat tulostaa ruokalistoja tarvittaessa myös ruoantilausjärjestelmästä.

Sairaala Novan, Kyllön sairaalan potilaiden ja ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat sekä terveysasemien henkilöstöravintoloiden ruokalistat löytyvät eRuokalistat -sivulta

Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola.

Sairaala Novan potilaat

Kyllön sairaalan potilaat

Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat
 

Kotipalvelun annospakatut 

Kotipalvelun annospakatut 24.10. - 4.12.

Kotipalvelun annospakatut 5.12.2022 - 15.1.2023

Ravintola Poukaman ruokalistat

Ravintola Poukaman ruokalista on eRuokalistalla. Valitse ravintolatyypiksi Henkilöstöravintolat ja ravintolaksi Sairaala Novan ravintola Poukama. 

Poukamassa on tarjolla aamiainen arkisin 7 - 9 ja viikonloppuisin 9 - 10.30. Lounas arkisin 10.30 - 14.30 ja viikonloppuisin 11 - 13.30. Salaattibuffa on avoinna arkisin 10.30 - 14.30. Lisäksi myynnissä on pakattuja lounas-, keitto- ja salaattiannoksia mukaan ostettavaksi. 


Kyllön, Palokan ja Muuramen terveysaseman henkilöstöravintoloiden ruokalistat

ruokalistat ovat eRuokalistalla

Muutokset ruokalistalla mahdollisia raaka-ainepulan vuoksi

Kylän Kattauksen ruokalistoihin saattaa tulla syksyn ja talven aikana muutoksia elintarvike- ja raaka-ainepulan vuoksi. Energian kohonnut hinta vaikuttaa niin elintarviketuotantoon kuin -kuljetuksiin. Vallitsevan maailman tilanteen vuoksi tavarantoimittajat eivät välttämättä pysty toimittamaan kaikkia tilattuja raaka-aineita ja elintarvikkeita. Tällöin ruokalistaa muutetaan saatavilla olevien raaka-aineiden mukaiseksi.

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.

Kuva
Salaattia tarjolla koulun linjastossa. Kuva Toni Härkönen

 

Asiasanat:  
ruokalista