Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä mustalla taustalla. Kuva Toni Härkönen
Pääsisältö

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat

Koulujen, Jälkkäreiden ja päiväkotien ruokalistat ovat saatavilla eRuokalistalla seuraavan neljän viikon ajalta. Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola. Kaikilla Jälkkäreillä on yhteinen ruokalista. 

Menus in English, choose language from the page
Matsedel på svenska, välj språket från sidan

Sosiaali- ja terveyspalvelujen ruokapalvelun ruokalistat

Sosiaali- ja terveyspalvelujen ruokapalvelut ovat siirtyneet hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Ruokapalvelun tiedot löytyvät Kylän Kattauksen sivuilta toistaiseksi.  

Sairaala Novan, Kyllön sairaalan potilaiden ja ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat sekä henkilöstöravintoloiden ruokalistat löytyvät hyvinvointialueen ruokalistat-verkkosivulta

Valitse valikosta ensin ravintolatyyppi ja sitten haluamasi ravintola.

Osastot ja palvelukeittiöt voivat tulostaa ruokalistoja tarvittaessa myös ruoantilausjärjestelmästä.

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen ruokapalvelusta 1.1.2023 alkaen. Tietoa palvelusta sekä asiointikanavista löytyy tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi. Tiedot täydentyvät alkuvuoden mittaan. Tiedot Jyväskylän sosiaali- ja terveyspalvelujen ruokapalveluista ja toimipisteistä löytyvät edelleen Kylän Kattauksen sivuilta niin pitkään kuin on tarpeen.

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.

Kuva
Salaattia tarjolla koulun linjastossa. Kuva Toni Härkönen

 

Asiasanat:  
ruokalista