Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaupungin verkkokauppa puhelimessa. Kuva Jaana Pinson
Pääsisältö

Kylän Kattauksella on käytössä Ceepos Mobiilimaksu -sovellus, jolla maksat kätevästi välipalan tai aterian kouluissa ja päiväkodeissa. 

Käytössä on edelleen myös käteismaksu ja käteisellä maksettava pahvinen välipalapassi. 

Ceepos Mobiilimaksu -sovellus

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella voit maksaa ostoksen Jyväskylän kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, joissa on lounasta, välipalaa tai muita ruokapalvelun tuotteita myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen lataat Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella.

Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten.

Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Jyväskylä.

Lataa sovellukseen rahasaldoa

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen on ladattava rahasaldoa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta: Ateria- ja välipalamaksut.

Ostettu rahasaldo verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä ja rahasaldo on heti käytettävissä. 

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voit ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle. 

Huomioithan, että ostosta ei voi testata etukäteen, vaan haluttu tuote kannattaa ostaa sovelluksesta samana päivänä kun ostaa välipalan tai lounaan.


Verkkokaupan Ohje-valikosta löydät tarkemmat tiedot sovelluksen käyttöön.

Alasivu
Asiasanat:  
verkkokauppa