Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten Lysti kukkia, sieniä, hyönteisiä. Kuva Jyväskylän kaupunki
Pääsisältö

Lasten Lysti on Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden koordinoima tapahtumakokonaisuus. 

Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta kulttuuriohjelmaa koko perheelle. Lystiä pidetään niin tanssin, teatterin, tapahtumien, musiikin, elokuvien, kirjastojen, museoiden kuin muiden puuhien parissa. Lasten Lysti tuottaa lastenkulttuuritapahtumiin liittyvän esitteen syksyisin ja keväisin. Esite on jaossa Jyväskylässä mm. kirjastoissa, museoissa, kaupunginteatterissa, päiväkodeissa, neuvoloissa ja tapahtumissa. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden sekä taiteen vapaan kentän kanssa. 

Vuonna 2023 on lastenkulttuurin 20. juhlavuosi, jota juhlittiin mm. isolla LystiKylä-festivaalilla 9.-11.6.2023. 

Jyväskylässä kulttuuripolku alkaa jo neuvolasta, jatkuu päiväkodissa ja sen jälkeen kulttuurikompassin viitoittamana koulutaipaleella taidepajoissa ja kulttuurielämyksissä. Kulttuuriopetussuunnitelma Kompassiin voi tutustua Kulttuuriaitan sivuilla.  

Tarkempia tietoja löydät elokuun alusta alkaen Lystin nettisivuilta sekä jokaisen tapahtuman omilta Facebook -sivuilta, jotka löytyvät Lasten Lystin Facebook-sivuilta. Voit seurata Lasten Lystin kuulumisia Lasten Lystin Instagram-tililtä @lastenlysti. Omat lystikkäät hetket voi jakaa somessa tunnisteella #lastenlysti.


Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.