Hyppää pääsisältöön
Kuva
Neljä muusikkoa, taustalla talo ja avaimia. Keskellä kuusi muusikkoa laivaston sinisissä vaatteissaan, soittimet kädessään. Reunalla piirretty kuva lapsista, jotak leikkivät nukkekodilla ja pallomeressä. Kuva Jyväskylän kaupunki
Pääsisältö

Lasten Lysti on Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden koordinoima tapahtumakokonaisuus. 

Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta kulttuuriohjelmaa koko perheelle. Lystiä pidetään niin tanssin, teatterin, tapahtumien, musiikin, elokuvien, kirjastojen, museoiden kuin muiden puuhien parissa. Lasten Lysti tuottaa lastenkulttuuritapahtumiin liittyvän esitteen syksyisin ja keväisin. Esite on jaossa Jyväskylässä mm. kirjastoissa, museoissa, kaupunginteatterissa, päiväkodeissa, neuvoloissa ja tapahtumissa. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden sekä taiteen vapaan kentän kanssa. 

Kesäkuussa järjestetään iso LystiKylä-lastenfestivaali koko perheelle. LystiKylä-festivaalin ohjelma.

Jyväskylässä kulttuuripolku alkaa jo neuvolasta, jatkuu päiväkodissa ja sen jälkeen kulttuurikompassin viitoittamana koulutaipaleella taidepajoissa ja kulttuurielämyksissä. Kulttuuriopetussuunnitelma Kompassiin voi tutustua Kulttuuriaitan sivuilla.  

Tarkempia tietoja löydät elokuun alusta alkaen Lystin nettisivuilta sekä jokaisen tapahtuman omilta Facebook -sivuilta, jotka löytyvät Lasten Lystin Facebook-sivuilta. Voit seurata Lasten Lystin kuulumisia Lasten Lystin Instagram-tililtä @lastenlysti. Omat lystikkäät hetket voi jakaa somessa tunnisteella #lastenlysti.


Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.