Hyppää pääsisältöön
Kuva
Piirroskuva, jossa lukee Lasten Lysti.

Lasten Lysti on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden koordinoima tapahtumakokonaisuus. 

Lasten Lystin syksyn 2021 esite

Seuraamme tarkasti koronapandemian vaikutuksia tapahtumien järjestämiseen.  Tiedotamme muutoksista Lasten Lystin ohjelma-sivuilla sekä Lasten Lystin some-kanavilla. Kun tulet tapahtumaan, tarkistathan turvallisuusohjeistukset Liput-sivulta

Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta kulttuuriohjelmaa. Lystiä pidetään niin tanssin, teatterin, tapahtumien, musiikin, elokuvien, kirjastojen, museoiden kuin muiden puuhien parissa. Lasten Lysti tuottaa lastenkulttuuritapahtumiin liittyvän esitteen syksyisin ja keväisin. Esite on jaossa Jyväskylässä mm. kirjastoissa, museoissa, kaupunginteatterissa, päiväkodeissa, neuvoloissa ja tapahtumissa. Tapahtumia järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden sekä taiteen vapaan kentän kanssa. 

Jyväskylässä kulttuuripolku alkaa jo neuvolasta, jatkuu päiväkodissa ja sen jälkeen kulttuurikompassin viitoittamana koulutaipaleella taidepajoissa ja kulttuurielämyksissä. Kulttuuriopetussuunnitelma Kompassiin voi tutustua Kulttuuriaitan sivuilla.  

Tarkempia tietoja löydät elokuun alusta alkaen Lystin nettisivuilta sekä jokaisen tapahtuman omilta Facebook -sivuilta, jotka löytyvät Lasten Lystin Facebook-sivuilta. Voit seurata Lasten Lystin kuulumisia Lasten Lystin Instagram-tililtä @lastenlysti. Omat lystikkäät hetket voi jakaa somessa tunnisteella #lastenlysti.


Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.