Lastenkulttuuria

Lasten Lysti on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden koordinoima tapahtumakokonaisuus. 

Katso Lasten Lystin kevään esite netistä.

Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta kulttuuriohjelmaa. Lystiä pidetään niin tanssin, teatterin, tapahtumien, musiikin, elokuvien, kirjastojen, museoiden kuin muiden puuhien parissa. Lasten Lysti tuottaa lastenkulttuuritapahtumiin liittyvän esitteen syksyisin ja ensimmäistä kertaa vuonna 2020 myös keväkaudella. 

Lasten Lystin tapahtumia järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden sekä taiteen vapaan kentän kanssa. 

Jyväskylässä kulttuuripolku alkaa jo neuvolasta, jatkuu päiväkodissa ja sen jälkeen kulttuurikompassin viitoittamana koulutaipaleella taidepajoissa ja kulttuurielämyksissä. Kulttuuriopetussuunnitelma Kompassiin voi tutustua Kulttuuriaitan sivuilla.  

Tarkempia tietoja löydät elokuun alusta alkaen Lystin nettisivuilta sekä jokaisen tapahtuman omilta Facebook -sivuilta, jotka löytyvät Lasten Lystin fb-sivuilta. Voit seurata Lasten Lystin kuulumisia Lasten Lystin Instagram-tililtä @lastenlysti. Omat lystikkäät hetket voi jakaa somessa tunnisteella #lastenlysti.


Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.