Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten Lysti. Kuva Jyväskylän kaupunki
Pääsisältö

Tervetuloa nauttimaan iloisesta menosta lastenkulttuurin parissa!

Katso jokaisen esityksen lipunmyyntiin liittyvät tiedot esityksen kohdalta. Lasten Lystin omiin maksullisiin esityksiin kannattaa ostaa ennakkoon liput, koska paikkoja on rajoitetusti ja usein esitykset ovat loppuunmyytyjä. 

Liput Lasten Lystin omiin tapahtumiin on myynnissä Jyväskylän kaupungin omassa verkkokaupassa.

Lasten Lysti on osa Jyväskylän kulttuuripalveluiden toimintaa. Lasten Lystin ohjelmistossa on myös monia muita tapahtumien ja esitysten järjestäjiä, kuten museoita, teattereita, kirjastoja ja taiteen vapaan kentän toimijoita. Tavoitteenamme on järjestää lastenkulttuuritapahtumia joka viikolle! Tapahtuman järjestämisen ja lippujen myynnin hoitaa jokainen toimija erikseen ja lippuja kannattaa kysyä suoraan järjestävältä taholta.

Ole yhteydessä Lasten Lystin tuottajaan, jos tarvitset lisätietoa esimerkiksi erityistarpeisiin tai esteettömyyteen liittyen. Lasten Lystin omissa tapahtumissa avustajan lipun (tulkki, vammaisen tai liikuntarajoitteisen ohjaaja) voi varata soittamalla tai laittamalla viesti numeroon 040 738 3450

Lipun ostaminen

Tulettehan esityksiin ja tapahtumiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli teidän perheellä on sairauden oireita, pyydämme teitä jäämään kotiin.

Lasten Lystin omiin tapahtumiin liput myydään vain Jyväskylän kaupungin verkkokaupassa verkkokauppa.jyvaskyla.fi. Kun ostat lipun verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kuitin, jonka näytät ovella järjestäjälle joko mobiililaitteestasi tai tulostettuna.

Pidätämme oikeuden tapahtumamuutoksiin.

Lasten Lysti Facebookissa