Liput ja ohjeistukset

Lasten Lysti Facebookissa

Tervetuloa nauttimaan iloisesta menosta lastenkulttuurin parissa!

Katso jokaisen esityksen lipunmyyntiin liittyvät tiedot esityksen kohdalta. Lasten Lystin omiin maksullisiin esityksiin kannattaa ostaa ennakkoon liput, koska paikkoja on rajoitetusti. Suurimassa osassa tapahtumia on vain noin puolet katsomopaikoista käytössä. Liput Lasten Lystin omiin tapahtumiin löytyvät osoitteesta verkkokauppa.jyvaskyla.fi

Tapahtumiin, joihin on vapaa pääsy, katsomo täytetään tulojärjestyksessä turvavälit huomioiden. Olethan ajoissa liikkeellä, jos haluat päästä mukaan!

Lasten Lystin ohjelmistossa on monia muita tapahtumien ja esitysten järjestäjiä, kuten museoita, teattereita, kirjastoja ja taiteen vapaan kentän toimijoita. Tapahtuman järjestämisen ja lippujen myynnin hoitaa jokainen toimija erikseen ja lippuja kannattaa kysyä suoraan järjestävältä taholta.

Ole yhteydessä Lasten Lystin tuottajaan, jos tarvitset lisätietoa esimerkiksi erityistarpeisiin tai esteettömyyteen liittyen.

Ohjeet turvalliseen tapahtumakäyntiin

Yleisömme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Toimimme viranomaisten koronaohjeistusten mukaisesti.

Tulettehan esityksiin ja tapahtumiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli teidän perheellä on sairauden oireita, pyydämme teitä jäämään kotiin. Jos olette sairastuneet ja ostaneet lipun Lasten Lystin omaan tapahtumaan osoitteesta verkkokauppa.jyvaskyla.fi, voitte palauttaa liput vuorokautta ennen tapahtumaa. Turvallisuussyistä Lasten Lystin omiin esityksiin myydään lippuja vain Jyväskylän kaupungin verkkokaupassa. Tarvittaessa otamme yhteyttä lipunostaneisiin, jos tapahtumissa on tullut tietoon altistumisia. Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaissuositusta, halutessanne voitte ottaa omat kasvomaskit mukaan.

Lasten Lystin lippujen palautus

Voimme palauttaa Lasten Lystin omiin tapahtumiin (verkkokauppa.jyvaskyla.fi) ostetut lippurahat, jos olette ilmoittaneet vuorokautta ennen tapahtuman alkua sairastumisesta. Ilmoitus pitää tehdä tekstiviestillä numeroon 040 738 3450. Viestissä pitää selvitä tapahtuman nimi ja omat yhteystiedot (jolla liput on ostettu). Näillä tiedoilla voimme selvittää rahojen palautukseen liittyvät asiat tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

Jos olette ostaneet lipun johonkin toisen järjestäjän esitykseen, toimikaa sen järjestäjän ohjeiden mukaisesti. Kaikki Jyväskylän lastenkulttuuritapahtumien järjestäjät löytyvät Lasten Lystin nettisivuilta ohjelmaesittelyjen yhteydestä.

Muista turvaväli ja huolehdi hygieniaohjeista

Pidättehän turvaväliä esiintyjiin, muuhun yleisöön ja henkilökuntaan. Muistakaa tämä erityisesti, kun jonotatte katsomoon tai wc-tiloihin. Järjestyksenvalvojat ohjaavat tarvittaessa tilannetta. Olemme myös vähentäneet erilaisia oheispisteitä tapahtumissamme. Tänä vuonna ei siis ole tarjolla erikseen esim. kasvomaalauksia, esiintyjien nimikirjoituksia tai erilaisia ruokakojuja. 

Käsidesiä löydätte useasta paikasta tapahtumapaikoilta. Käytättehän käsidesiä, kun tulette tapahtumiin. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Tiloja siivotaan ja desinfioidaan tarkoin. Huolehdittehan yskimis- ja niistämisohjeistuksista. Työpajoissa huolehditaan välineistön (sakset, kynät ym.) hygieniasta ja vältetään ylimääräistä lähikontaktia. Istuttehan omilla paikoillanne koko esityksen ajan.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen liittyen. Pidätämme oikeuden tapahtumamuutoksiin.

Lasten Lysti Facebookissa

Asiasanat: