Liput ja ohjeistukset

Lasten Lysti Facebookissa

Tervetuloa nauttimaan iloisesta menosta lastenkulttuurin parissa!

Lastenkulttuuriohjelma jatkuu, kun koronatilanne helpottaa.

Katso jokaisen esityksen lipunmyyntiin liittyvät tiedot esityksen kohdalta. Lasten Lystin omiin maksullisiin esityksiin kannattaa ostaa ennakkoon liput, koska paikkoja on rajoitetusti. Suurimassa osassa tapahtumia on vain noin puolet katsomopaikoista käytössä. 

Tapahtumiin, joihin on vapaa pääsy, katsomo täytetään tulojärjestyksessä turvavälit huomioiden. Olethan ajoissa liikkeellä, jos haluat päästä mukaan!

Lasten Lystin ohjelmistossa on monia muita tapahtumien ja esitysten järjestäjiä, kuten museoita, teattereita, kirjastoja ja taiteen vapaan kentän toimijoita. Tapahtuman järjestämisen ja lippujen myynnin hoitaa jokainen toimija erikseen ja lippuja kannattaa kysyä suoraan järjestävältä taholta.

Ole yhteydessä Lasten Lystin tuottajaan, jos tarvitset lisätietoa esimerkiksi erityistarpeisiin tai esteettömyyteen liittyen.

Ohjeet turvalliseen tapahtumakäyntiin

Yleisömme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Toimimme viranomaisten koronaohjeistusten mukaisesti.

Tulettehan esityksiin ja tapahtumiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli teidän perheellä on sairauden oireita, pyydämme teitä jäämään kotiin. Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaissuosituksia.

Turvavälit!

Pidättehän turvaväliä esiintyjiin, muuhun yleisöön ja henkilökuntaan. Muistakaa tämä erityisesti, kun jonotatte katsomoon tai wc-tiloihin. Järjestyksenvalvojat ohjaavat tarvittaessa tilannetta. 

Käsidesiä löydätte useasta paikasta tapahtumapaikoilta. Käytättehän käsidesiä, kun tulette tapahtumiin. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Tiloja siivotaan ja desinfioidaan tarkoin. Huolehdittehan yskimis- ja niistämisohjeistuksista. Työpajoissa huolehditaan välineistön (sakset, kynät ym.) hygieniasta ja vältetään ylimääräistä lähikontaktia. Istuttehan omilla paikoillanne koko esityksen ajan.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen liittyen. Pidätämme oikeuden tapahtumamuutoksiin.

Lasten Lysti Facebookissa

Asiasanat: