Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kirjapinoa kannetaan
Pääsisältö

Kirjasto kotiin -palvelu tuo kirjat kotiin silloin, kun omat voimat eivät riitä. Palvelu on tarkoitettu niille jyväskyläläisille asiakkaille, jotka eivät itse kykene hakemaan aineistoa kirjastosta eivätkä myöskään palauttamaan sinne. Tämä voi johtua esimerkiksi:

  • vammasta,
  • sairaudesta tai
  • korkeasta iästä.

Kirjasto kotiin -palvelu on maksutonta. 

Aineisto kuljetetaan asiakkaille kerran kuukaudessa. Laina-ajat ovat joustavat ja ne sovitetaan käyntikertojen mukaan. Myöhästymismaksuja ei peritä. Kirjasto kotiin -palvelun asiakkaat voivat esittää toivomuksia haluamastaan aineistosta. Toivomuksia voi esittää soittamalla, sähköpostitse tai antamalla Kirjasto kotiin -palveluun tilauslistan. Käytettävissä on koko kirjaston kokoelma.

Kirjasto kotiin -palveluasiakkaaksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä kirjastoon. Palvelun piirissä voi olla kerrallaan 30 asiakasta. Uusia asiakkaita otetaan sitä mukaan kun paikkoja vapautuu. Tämän takia uudeksi asiakkaaksi pääsyä voi joutua jonottamaan.

Lisätietoja Kirjasto kotiin -palvelusta voi kysyä kirjastovirkailija Pirkko-Liisa Jalkaselta torstaisin ja perjantaisin klo 9.30 – 11.00, puh. 014 569 4121.

Asiasanat:  
kotipalvelu