Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kirjapinoa kannetaan

Kirjasto kotiin -palvelu tuo kirjat kotiin silloin, kun omat voimat eivät riitä.

Kirjasto kotiin -palvelu on tarkoitettu niille jyväskyläläisille asiakkaille, jotka eivät itse kykene hakemaan aineistoa kirjastosta eivätkä myöskään palauttamaan sinne. Tämä voi johtua esimerkiksi

  • vammasta,
  • sairaudesta tai
  • korkeasta iästä.

Kirjasto kotiin -palvelu on maksutonta. 

Aineisto kuljetetaan asiakkaille kerran kuukaudessa. Laina-ajat ovat joustavat ja ne sovitetaan käyntikertojen mukaan. Myöhästymismaksuja ei peritä. Kirjasto kotiin -palvelun asiakkaat voivat esittää toivomuksia haluamastaan aineistosta. Toivomuksia voi esittää soittamalla, antamalla kirjasto kotiin -palveluun tilauslistan tai sähköpostitse. Käytettävissä on koko kirjaston kokoelma.

Kirjasto kotiin -palveluasiakkaaksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä kirjastoon. Kaupunginkirjaston kotipalvelun piirissä voi olla kerrallaan 30 asiakasta. Uusia asiakkaita otetaan sitä mukaan kun paikkoja vapautuu. Tämän takia uudeksi asiakkaaksi pääsyä voi joutua jonottamaan.

Lisätietoja kirjasto kotiin -palvelusta kirjastovirkailija Pirkko-Liisa Jalkaselta torstaisin ja perjantaisin klo 9.30 – 11.00 puh. 014 266 4121.

Asiasanat: