Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Rekisteröitymisen jälkeen tuottaja voi hakeutua kaupungille palveluntuottajaksi sopimuksen perusteella ostettavaan palveluun, palveluseteliin ja/tai palveluihin, jotka asiakas maksaa itse.

Ostopalvelun tuottajaksi hakeudutaan kilpailutusten kautta. Hankinnat ja kilpailutus -sivuilta löytyy tarkempaa tietoa tulevista ja avoimista tarjouspyynnöistä. Ostopalvelun tuottaminen perustuu aina Jyväskylän kaupungin kanssa tehtyyn sopimukseen tai yksilöpäätökseen.

Palveluseteli on yksi tapa tuottaa Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluita. Palveluselipalveluiden tuottamisessa noudatetaan palveluseteleiden sääntökirjan ehtoja.

Palvelusetelipalveluiden tuottajaksi on jatkuva haku. Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan Palse.fi -portaalin kautta. Lisätietoa palvelusetelillä tuotettavista palveluista ja tuottajaksi hakeutumisesta löytyy palvelusetelitoiminnan sivuilta.

Palveluntuottajan tulee ilmoittautua tukipalveluiden tuottajarekisteriin, mikäli hän haluaa tuottaa arvonlisäverottomia sosiaalipalveluita. Sosiaali- ja terveyspalveluiden valvontayksikkö hyväksyy tuottajan ennen toiminnan aloittamista.

Halutessaan tuottaja voi ilmoittautua myös muiden itse maksettavien palveluiden tuottajaksi.