Omavalvonta ja hygieniaosaaminen
Pääsisältö
Elintarvikehuoneiston toiminnalle on laadittava kirjallinen omavalvontasuunnitelma. Omavalvontasuunnitelmassa tulee huomioida toiminnan luonne, siihen liittyvät riskit ja tarkoituksenmukaiset menettelyt, joilla valvonta toteutetaan.
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Ympäristöterveyden yhteystiedot
Sähköposti
ymparistoterveys(at)jyvaskyla.fi
Instagram
@jklymparistoterveys
Facebook
Facebook