Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Elintarvikehuoneiston toiminnalle on laadittava kirjallinen omavalvontasuunnitelma. Omavalvontasuunnitelmassa tulee huomioida toiminnan luonne, siihen liittyvät riskit ja tarkoituksenmukaiset menettelyt, joilla valvonta toteutetaan.

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Ympäristöterveyden yhteystiedot

Henkilöstön yhteystiedot

Sähköposti
ymparistoterveys(at)jyvaskyla.fi 

Instagram
@jklymparistoterveys

Facebook
Facebook

Lisätietoja

Omavalvontasuunnitelma-ohje

Hygieniapassi (Ruokavirasto)