Vapaaehtoistoiminnan palvelut - Vapari

Vapari somessa

Blogi
Instagram

Kerta-apuun haetaan taas uusia vapaaehtoisia

Arjen pienet haasteet helpottuvat kummasti, kun tukena on silloin tällöin vapaaehtoinen, joka voi lähteä mukaan asiointiavuksi, auttaa kodin pienissä huoltotoimenpiteissä tai opastaa puhelin- ja tietokoneasioissa.

Perehdytys järjestetään 8.9. klo 17-19. Pidempi uutinen täällä: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-09-01_jyvaskylan-vapaaehtoistoiminnan-palvelut-jarjestaa-89-kerta-avun

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta (webropol): https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/205a8ec8-3cbc-4ffd-8d35-75c3f0e33623?displayId=Fin2063773

Lisää vapaaehtoisia haetaan terveysasemien kasvomaskijakeluun

(Tiedote 28.8.2020)

Tästä koko uutiseen: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-08-28_jyvaskylassa-avataan-uusi-ko...

Jyväskylän terveysasemilla tapahtuvaan maskien jakeluun on löytynyt vapaaehtoisia, ja yhteistyö vapaaehtoisen kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin. Vapaaehtoisia kaivataan edelleen auttamaan kasvomaskien jaossa. 

Vapaaehtoistoiminta on kaikille avointa ja tehtävää varten saa lyhyen perehdytyksen. Seuraava perehdytys järjestetään 3.9 kello 12–14 etäyhteydellä. Voit ilmoittaa, millä terveysasemalla haluat olla apuna ja kuinka pitkän aikaa. Jakotilanteessa kiinnitetään huomiota niin vapaaehtoisten kuin maskeja noutavien turvallisuuteen.

Jos olet halukas ryhtymään vapaaehtoiseksi kasvomaskien jakoon, niin ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Antti Rajalaan sähköpostitse tai ilmoittautumalla suoraan tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/a35bb576-6916-4bb6...

Vapaaehtoiseksi terveysasemilla tapahtuvaan kasvomaskijakeluun

(tiedote 19.8.2020)

Jyväskylän terveysasemille haetaan nyt vapaaehtoisia auttamaan kasvomaskien jaossa. Jakotilanteessa kiinnitetään huomiota niin vapaaehtoisten kuin maskeja noutavien turvallisuuteen. Jakotilanteessa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja vapaaehtoiset saavat käyttöönsä muun muassa maskit ja visiirit. 

Vapaaehtoistoiminta on kaikille avointa ja saat tehtävää varten lyhyen perehdytyksen. Perehdytys järjestetään 24.8. kello 12–14 etäyhteydellä. Voit ilmoittaa millä asemalla haluat olla apuna ja kuinka pitkän aikaa. 
-    Vapaaehtoisten rooli on koronaepidemian riskienhallinnassa erittäin tärkeä. Kriisiaikoina ihmisten auttamishalu kasvaa ja se on näkynyt koko koronaepidemian aikana Vapaaehtoistoiminnan palveluissa Vaparissa, sanoo koordinaattori Antti Rajala.
Jos olet halukas ryhtymään vapaaehtoiseksi kasvomaskien jakoon, niin ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Antti Rajalaan sähköpostitse tai ilmoittautumalla suoraan webropol-linkistä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/9580f735-a152-4ba0...

Jyväskylässä on aluksi asukkaille jaettu kertakäyttöisiä kasvomaskeja ja vähitellen siirrytään jakamaan kangasmaskeja. Kasvomaskeja annetaan jakelupisteissä niille asukkaille, jotka niitä kysyvät, ja jotka kokevat, etteivät voi maskeja itse hankkia taloudellisen tilanteensa vuoksi. Asukkaan henkilötietoja tai varallisuutta ei kysytä, eikä tarkisteta.

Kaupungilta muistutetaan maskien noutajia pitämään turvavälejä hakutilanteissa sekä tulemaan jakelupisteeseen vain terveenä.

Lue koko uutinen täältä: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-08-20_kasvomaskien-jakelupisteiden-aikatauluja-tarkistetaan-jyvaskylassa-maanantaista

Lisätietoja:
Antti Rajala
0142661707
antti.rajala@jyvaskyla.fi

Vapaaehtoistoiminnan infot jatkuvat ja uudistuvat

(Muokattu 18.8.)

Tule löytämään sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan paikka. Jyväskylän vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksien kirjo on laaja - Voit tehdä vapaaehtoistoimintaa ihmisten tai eläinten, nuorten tai ikäihmisten tai vaikkapa kulttuurin tai älylaitteden parissa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mikä teema sinua kiinnostaisi – tee se viimeistään edellisen viikon perjantaihin mennessä. Tällöin voimme valmistautua keräämään tietoa juuri sinulle sopivista paikoista. (Jollet kaipaa tietoa mistään tietystä teemasta, ilmoittautua voi myös myöhemmin). Ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta (Webropol) Koronaepideamian riskienhallintatoimien myötä vapaaehtoistoiminnan info on siirretty kokonaan pidettäväksi etänä, Teamsin kautta.

Infot järjestetään vuonna 2020 seuraavasti:

25.8. klo 17-19
29.9. klo 17-19
27.10. klo 17-19
24.11. klo 17-19

Tilaisuus on kaikille avoin eikä se sido mihinkään. Infon järjestää Jyväskylän valikkoryhmä.

Yhteystiedot

Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut - Vapari
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Matarankatu 6 A1, katutaso
40100 Jyväskylä
050 312 5315, 014 266 7649

Vapari somessa

Blogi
Instagram