Hyppää pääsisältöön

20.6.2024

Kuva
Taidfest-tapahtuman juliste, taustalla oranssi-turkoosi kuvitus ja tekstinä tapahtumatiedot. Kuva Miska Lahtinen
Kolmatta kertaa 13-29 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu TaidFest järjestettiin Tanssisali Lutakossa 18. –19.6. Tapahtuma keräsi yhteensä 500 osallistujaa. Ensimmäinen päivä oli suunnattu taiteiluille ja toinen päivä musiikin nautiskelulle.

Kahden päivän aikana nuoret pääsivät osallistumaan useisiin taide- ja kulttuuripajoihin kuten maalauspajoihin, makramee-pajaan, DJ-pajaan, UV-hartsikorupajaan sekä.nuorten taidetyöpajan kehittelemään mocktailbaariin ja hohdokkaaseen loungeen, jossa sai olla rennosti ja vain hengailla. 

Musiikkia tapahtumassa tarjoili Poukama, Krampus Vie!, Junavaunuhäiriköt ja Litku Klemetti (duo). Tapahtuman Disco-kopissa musiikki pauhasi molempina päivinä vetäen ihmisiä tanssimaan.

– Olen itse ihan haippi päällä, kun olen päässyt tuottamaan TaidFestiä. Tapahtuma on haluttu järjestää nuorilähtöisesti, siten että nuoria on otettu mukaan suunnitteluun ja toteutukseen. Olen todella ylpeä yhteisestä panostuksesta mitä kaupungista löytyy ja sen avulla saatiin taas järjestettyä ilmainen ja päihteetön tapahtuma nuorille, kertoo kulttuurituottaja Miska Lahtinen. 

TaidFestin tuotti yhteistyössä Jyväskylän kulttuuripalvelut, nuorisopalvelut ja Nuorten taidetyöpaja. Tunnelmia tapahtumasta TaidFestin Instagramissa.

Lisätietoja: 

Miska Lahtinen
kulttuurituottaja
miska.lahtinen(at)jyvaskyla.fi
p. 0503119875