Hyppää pääsisältöön

14.6.2024

Kuva
Paljon ihmisiä puistossa. Kuva Emmi Jokilahti

Kesää vietetään Lounaispuistossa taas monipuolisin tapahtumin!

Ikivihreät yhteislaulut raikaavat tiistaina 25.6. ja torstaina 8.8. Lounalaulut-tilaisuuksissa. Kesäkuussa yhteislauluja luotsaa energinen Kruuvaus-duo ja elokuussa laulattajana toimii televisiostakin tuttu kapellimestari ja pianisti Jari Puhakka.  

Heinäkuussa Lounaispuiston lavalle nousevat suomalaisen iskelmätaivaan tähti Janne Tulkki ja Tulinen Sydän -orkesteri. Konsertti järjestetään torstaina 25.7. ja ohjelmistossa on Tulkin ikimuistoisia hittiklassikkoja 25-vuotisen uran varrelta, kuten Sinisen taivaan sateenkaari, Yksinäinen pitkä tie ja Tulvii Pohjanmaa.

Kuva
Laulaja Janne Tulkki. Kuva Jyväskylän kulttuuripalvelut
Janne Tulkki.

Lasten Lystin syyskauden avaus tapahtuu elokuussa Lounaispuistossa ja luvassa on riemukasta menoa. Teatteri Pikkiriin perheille ja erityisesti perheen pienimmille suunnattu lastenlaulukonsertti järjestetään keskiviikkona 14.8. Konserttiin voi ottaa mukaan oman pehmoeläimen! Tapahtumassa julkistetaan myös uusi lasten ja nuorten kirjasto- ja kulttuuriauto.  

Perinteinen Lounaispuiston Leffapiknik järjestetään perjantaina 16.8. ja luvassa on vauhtia ja seikkailua animeklassikon merkeissä. Leffapiknikillä nähdään restauroitu versio Hayao Miyazakin ensimmäisestä elokuvasta Lupin III: Cagliostron linna (K7). Ennen elokuvanäytöksen alkua DJ Korvakalevi soittaa vinyylejä. Leffapiknik toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.


Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Lisätietoja

Visit Jyväskylä, Lounaispuiston kesä

Kulttuurituottaja Satu Warén
Jyväskylän kaupunki
p. 050 599 6017  
satu.waren(at)jyvaskyla.fi