Hyppää pääsisältöön

11.6.2024

Kuva
Junavaunuhäiriköt-yhtye istuskelee kosken vieressä kiveyksellä, yhdellä jäsenellä kitara kädessä promokuva. Kuva Antti Toikkanen
Jyväskyläläinen Junavaunuhäiriköt suoratoistopalveluissa toisen singlensä Lokki perjantaina 14.6.2024. Yhtyeen singlenjulkaisukeikka on puolestaan Taidfest-tapahtumassa Tanssisali Lutakossa 19.6. klo 20, jossa esiintyvät Junavaunuhäiriköiden lisäksi Poukama, Krampus Vie ja Litku Klemetti (Duo).

 - Lokki nähdään yleensä roskalintuna, mutta usein varjossa eläjät ja vastoinkäymisiä kokeneet ymmärtävät maailmaamme paremmin, yhtye taustoittaa kappaleen sanoituksia. Sävellys ja sanoitus on laulaja Stella Lindströmin käsialaa.

Junavaunuhäiriköt soittaa suomenkielistä pop-- ja rock musiikkia höystettynä omilla erikoisuuksilla.  Lokki-kappaleen tuotannosta ja sovituksesta vastaa Junavaunuhäiriköt, Teemu Liekkala ja Jyväskylä Rock Academy. Liekkala on myös äänittänyt, miksannut ja masteroinut kappaleen. Lokki julkaistaan musiikin suoratoistopalveluissa.  

Junavaunuhäiriköt: Stella Lindström (laulu), Kalle Vilander (kitara), Helmi Papinniemi (basso), Ilari Suortamo (rummut).

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 311 8856