Hyppää pääsisältöön

15.5.2024

Kuva
mopo tai kevytmoottoripyörä pysäköitynä kerrostalon viereen. Kuva Esa Linna
Viime vuonna runsaasti kiinnostusta herättänyt JKLMotofest järjestetään tänäkin vuonna Killerin tapahtumapaikalla (Sykeraitti 3). Tapahtuma on rakennettu 170-metrisen ajosuoran ympärille.

Lauantaina 29.6. klo 14–18 järjestettävästä tapahtumasta ovat vastuussa alan harrastajat, nk. miittiliiderit.

- Järjestämme tapahtuman, koska olisimme itse halunneet nuorempina (ja edelleenkin) osallistua tämmöiseen tapahtumaan, mutta kukaan ei ennen meitä ole vielä samanlaista järjestänyt, kertoo järjestäjiin kuuluva Eemeli Taivassalo.

- Tapahtuma on rakennettu 170-metrisen ajosuoran ympärille. Ajosuora mahdollistaa nuorille turvallisen paikan harjoittaa tieliikenteessä kiellettyjä temppuja, Taivassalo lisää.

JKLMotofest2024-tapahtuman tavoitteena on myös esitellä mopoilua harrastuksena ja hälventää mahdollisia ennakkoluuloja, joita harrastukseen liittyy.

Varmoja yhteistyökumppaneita tapahtumalla ovat Jyväskylän Moottoriklubin lisäksi myös Epic Autokoulu ja Barasmainos.

- Työn alla on neuvottelut useamman Jyväskylän alueen moottoripyöräliikkeen kanssa. Mukaan saadaan myös Keski-Suomen kovimmat kuskit Äänekoskelta, joten stunt-näytöksiäkin on luvassa, Eemeli Taivassalo lupaa.

JKLMotofest2024 on maksuton koko perheen tapahtuma. Nuoret järjestäjät ovat saaneet tapahtumaan avustusta Jyväskylän nuorisovaltuustolta. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on myös tapahtuman järjestelyissä mukana.

Lisätiedot:

Anna-Bodil Boe    
vastaava nuorisonohjaaja  
p. 050 539 5042  
[email protected]