Hyppää pääsisältöön

6.5.2024

Kuva
Kuvataidekoulun kevätnäyttelyn juliste 2024. Kuva Piia Myllyselkä
Jyväskylän kansalaisopiston kuvataidekoulun kevätnäyttely ”Millä tuulella” on tänä vuonna perinteisesti pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39–41) sekä Suomen käsityön museon (Kauppakatu 25) edessä Kauppakadulla sijaitsevassa lasikontissa 11.5.–31.5.

Näyttelyn teema ”millä tuulella” antaa mahdollisuuden ymmärtää tuulen hyvinkin laveasti ja monitulkintaisesti. Näyttelyssä on esillä yli viidensadan jyväskyläläisen lapsen ja nuoren tekemiä teoksia piirustuksista ja maalauksista kolmiulotteiseen arkkitehtuuriin ja keramiikkaan. Kuvataidekoulutaipaleensa päättävien nuorten oppilaiden tekemät lopputyöt ovat esillä kirjaston aulassa. Kuvataidekoulussa voi opiskella arkkitehtuuria ja kuvataiteita.

Haku lasten ja nuorten taideharrastuksiin jatkuu 15.5. asti. Kuvataiteiden ja arkkitehtuurin lisäksi taiteen perusopetuksessa lapset ja nuoret voivat harrastaa musiikkia, sanataidetta ja teatteria. 

Tutustu ja ilmoittaudu osoitteessa jyvaskyla.fi/taiteenperusopetus.

Lisätietoja: 

- johtava opettaja Anna Reetta Pehkonen, Jyväskylän kansalaisopiston kuvataidekoulu, p. 050 353 807, anna.reetta.pehkonen(at)jyvaskyla.fi