Hyppää pääsisältöön

19.3.2024

Kuva
Nuorisovaltuuston logo valkoisella taustalla sähköiseen käyttöön (matalampi laatu). Kuva Nuorisovaltuusto
Jyväskylän nuorisovaltuusto järjestää perinteisen hankerahahuippukokouksen torstaina 28.3.2024 kaupungintalon juhlasalissa klo 9–15.

Kevään hankerahahakuun osallistuneita nuorten ideoimia hankkeita esitellään huippukokouksessa.
- Hakemuksia tuli monilta eri tahoilta, kuten paikallisten koulujen oppilaskunnan hallituksilta, harrastustoimista ja nuorten omilta porukoilta. Kokoustauon jälkeen nuorisovaltuusto esittää 17 000 euron hankerahan jakamisesta noin parinkymmenen nuorten hankkeen kesken, kertoo Jyväskylän nuorisovaltuuston koordinaattori Mia Kelly.

Nuorisovaltuusto on 13–20 –vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava, joka edustaa kaikkia Jyväskylän nuoria. Nuorisovaltuustoon valitaan edustajat Jyväskylän yläkouluilta ja lukioista, ammatillisista oppilaitoksista ja nuorisotiloista. Myös muilla kiinnostuneilla nuorilla on mahdollisuus päästä mukaan ilmoittautumalla ehdokkaaksi ja osallistumalla syksyn huippukokoukseen. Uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton nuorisovaltuusto on kaupunginhallituksen alainen vaikuttamistoimielin ja sen toiminnasta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. 

Lisätiedot:
Mia Kelly 
koordinaattori
[email protected]
040 7685 975