Hyppää pääsisältöön

6.2.2024

Kuva
Talvinen maisema ja silmää iskevä piirretty lokkihahmo pipo ja kaulaliina yllään. Kuva Rita Suhonen
Lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti Lomalokki on julkaistu Jyväskylän kaupungin harrastamisen sivustolla. Lomalokissa on tällä kertaa lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa peruskoulun talviloman ajalle, viikolle 9.

Lomalokkiin on listattu Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta. Lomalokki sijaitsee osoitteessa https://jyvaskyla.fi/harrastukset/lomalokki.

- Alakouluikäisille on tarjolla esimerkiksi useampia päiväleirejä ja erilaisia esityksiä sekä tapahtumia. Mukana on vaihtoehtoja myös koko perheelle. Nuoret voivat puolestaan piipahtaa vaikkapa avoimilla nuorisotiloilla. Kaiken ikäisille on tarjolla talvitapahtumia eri puolilla Jyväskylää, kertoo koonnista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen. 
- Jos lomasuunnitelmia haluaa tehdä väljemmällä aikataululla, löytyy Lomalokista  vinkkejä myös omatoimiseen tekemiseen, Suhonen lisää.

Lomalokkia täydennetään talviloman alkuun saakka. Toimintaa järjestävät tahot voivat edelleenkin ilmoittaa sopivaa tekemistä mukaan koontiin. Ilmoitusohjeet löytyvät Lomalokki-sivustolta.

Lomalokin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Harrastamisen sivustolta ja HarrastusLaturista vinkit ympärivuoriseen harrastamiseen

Harrastamisen sivusto kokoaa monipuolisesti tietoa Jyväskylän kaupungin ja kumppaneiden tarjoamasta harrastus- ja vapaa-ajantoiminnasta eri ikäisille. Sähköinen HarrastusLaturi-kalenteri taas kokoaa Jyväskylän kaupungin tarjoamia maksuttomia, matalan kynnyksen harrastuksia eri ikäisille lapsille ja nuorille. HarrastusLaturiin kootut kouluissa järjestettävät harrastukset ovat tauolla talviloman ajan.

Harrastamisen kokonaisuus osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/harrastukset.
 

Lisätietoja Lomalokista:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen, nuorisopalvelut, p. 050 320 5933, [email protected]

Lisätietoja HarrastusLaturista:
hankekoordinaattori Reeta Jääskeläinen, p. 040 662 0085, [email protected]