Hyppää pääsisältöön

5.2.2024

Kuva
Sinisen juoksuradan ratanumerot. Kuva Jaana Pinson
Liikuntainfo löytyy jatkossa Monitoimitalon B1-sisäänkäynnin vierestä.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen asiakaspalvelupiste Liikuntainfo on palvellut liikuntapalvelujen asiakkaita tähän asti Monitoimitalon 2. kerroksessa. Liikuntainfo palvelee asiakkaita maanantaista 5.2. alkaen Monitoimitalon katutasossa, jossa on tähän asti sijainnut liikuntapaikanhoitajien infopiste sekä kassapalvelu. Sisäänkäynti asiakaspalvelupisteelle tapahtuu Monitoimitalon Rautpohjankadun puoleisesta ovesta B1.

Monitoimitalo ja Hipposhalli ovat auki päivittäin klo 8—22. Monitoimitalon kassapiste palvelee asiakkaita edelleen tällä aikavälillä. Liikuntainfon asiakaspalveluajat ovat arkisin ma-pe klo 8–15. Liikuntainfon palveluihin sisältyy liikuntapalvelujen kassatuotteiden myynti sekä asiakasneuvonta ja opastus liikuntapalveluja koskevissa asioissa. Liikuntainfosta voi hakea ja sinne voi palauttaa entiseen tapaan myös kaupungin liikuntatilojen varatuilla vuoroilla tarvittavia avainpoletteja.

Monitoimitalon ja Hipposhallin liikuntapaikanhoitajat työskentelevät Monitoimitalolla ja Hipposhallissa aukioloaikojen mukaisesti. Liikuntapaikanhoitajat tavoittaa paikan päältä Hipposhallin A-puolen toimipisteestä, Monitoimitalon kassapisteeltä tai puhelimitse. Liikuntapaikanhoitajat vastaavat mm. alueen liikuntatilojen käyttöön, järjestelyihin, aukioloon, valvontaan ja hoitoon liittyviin kysymyksiin.  

Liikuntainfo

Liikuntainfon yhteystiedot: 
p. 014 569 4257, liikunta.info[a]jyvaskyla.fi

Liikuntainfon käyntiosoite:
Monitoimitalo
Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä 
Kulku B1-sisääkäynnin kautta

Monitoimitalon ja Hipposhallin liikuntapaikanhoitajat

p. 050 357 1882, liikunta.monitoimitalo[a]jyvaskyla.fi 

 

Lisätietoja: 
Palveluesimies Nikke Tuhkanen 
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi