Hyppää pääsisältöön

10.11.2023

Kuva
Mainoskuva Tanssi irti -työpajasta Veturitalleilla - kuvassa tanssivien ihmisten siluetteja värikkäällä pohjalla. Kuva Sampsa Räisänen
Työpaja on suunnattu 13-29 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Veturitalleilla järjestettävään, nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuun Tanssi irti -työpajaan mahtuu vielä. Maksuttomalla tanssitunnilla tehdään tanssikoreografiaa popmusiikin tahtiin ja huolletaan kehoa sekä mieltä.

Tanssissa on showtanssin elementtejä ja ripaus improvisaatiota. Osallistujien tulee ottaa työpajaan mukaan mukavat vaatteet liikkumiseen, sisälenkkarit ja juomapullo sekä hyvää mieltä. Työpajaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa. 

Työpajan ohjaaja Sampsa Räisänen on joulukuussa valmistuva jyväskyläläinen tanssinopiskelija Liven erityisammattiopistosta. Positiivisuuden ja energisen tanssimisen lisäksi häntä kiinnostaa mielen ja kehon hyvinvoinnin tukeminen. Sampsan yksi esikuvista on Antti Tuisku. 

Työpajat järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) keskiviikkoisin 15.11., 22.11. ja 29.11. klo 17 – 18. Ilmoittautumiset etukäteen Minna Huolmanille p. 050 477 4460 / minna.huolman(at)jyvaskyla.fi.
 

Lisätiedot: 

Minna Huolman
nuorisonohjaaja
p. 050 477 4460
minna.huolman(at)jyvaskyla.fi
 

Asiasanat: