Hyppää pääsisältöön

3.11.2023

Kuva
Liikuntaryhmä treenaamassa kahvakuulien avulla. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Jyväskylän kaupungin ohjattujen liikuntapalveluiden kevään 2024 liikuntatarjonnasta löytyy harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Ennakkoilmoittautuminen kevään liikuntaryhmiin ja -kursseille käynnistyy maanantaina 6.11. klo 8.00.  

Kevään ohjelmasta löytyy muun muassa selkäkurssit sekä kuntosalin starttikurssit niin senioreille kuin työikäisillekin. Lapsille suunnatuista kursseista löytyy uimakoulujen lisäksi muun muassa Hyppää ja hymyile –lajikokeilut, jotka on suunnattu erityistä tukea tarvitseville peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Kevään kokeilulajeina ovat pöytätennis, pehmomiekkailu, luistelu, salibandy ja suunnistus. 

Ilmoittautuminen kevään 2024 ohjatun liikunnanpalveluihin tapahtuu ensisijaisesti sähköisen Hellewi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumisen voi myös tehdä puhelimitse soittamalla Kohdennettujen liikuntapalveluiden puhelinnumeroon. Toimintaan voi tulla mukaan koko kevään ajan. Lisätietoja ja ohjattuihin liikuntaryhmiin ilmoittautuminen Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen -verkkosivuilta. 

Syksyllä 2023 liikuntaryhmissä mukana olleiden asiakkaiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen mukaan kevään liikuntaryhmiin, vaan he siirtyvät automaattisesti kevään ryhmiin.  

Kevätkauden toiminta käynnistyy 8.1.2024 

Ohjattujen liikuntaryhmien kevään toimintakausi on 8.1.–27.4.2024. Ohjatussa liikunnassa on poikkeusaikataulu talvilomaviikolla 26.2.–3.3.2024 sekä pääsiäisenä 29.3.–1.4.2024 . Tarkemmat tiedot ja mahdolliset muutokset löytyvät Ohjattu liikunta -verkkosivuilta.

Liikuntapalvelujen asiakkaat kuuluvat Jyväskylän kaupungin järjestämässä toiminnassa ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin. 
Liikuntapalvelut pidättää oikeuden muutoksiin.   

Ilmoittautuminen    

Hellewi-ilmoittautumisjärjestelmä

Vello-varausjärjestelmä

Kohdennetut liikuntapalvelut    
p. 014 569 0179, ohjattu.liikunta[a]jyvaskyla.fi  

Lisätietoja:     

Kohdennetut liikuntapalvelut    
p. 014 569 0179, ohjattu.liikunta[a]jyvaskyla.fi    

Liikuntapalveluvastaava, Elina Oinonen,   
p. 050 312 5423, elina.oinonen[a]jyvaskyla.fi