Hyppää pääsisältöön

31.10.2023

Kuva
Luistelija luistelemassa Viitaniemen liikuntapuistossa. Kuva Jenna Koistinen
Jyväskylän kaupungin Viitaniemen, Vaajakosken ja Palokan ulkotekojääradat avataan luistelijoiden käyttöön viikolla 44. Yleisöluisteluvuorot käynnistyvät Viitaniemen ulkotekojääradalla keskiviikkona 1.11.

Jyväskylän kaupungin Viitaniemen, Vaajakosken ja Palokan ulkotekojääradat ovat avautuneet luistelijoiden käyttöön. Arkipäivisin ulkotekojääratoja käyttävät koulujen ja päiväkotien oppilaat. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin ulkotekojäillä järjestetään kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluisteluvuoroja.    

Viitaniemen yleisöluisteluvuoroilla on erikseen osoitetut alueet mailalliseen pelaamiseen ja mailattomaan luisteluun. Palokan, Vaajakosken ja Pohjalammen kentillä on omat vuorot sekä mailalliseen pelaamiseen että pelkkään luisteluun. Puistokoulun kentällä vuorot on varattu pelkästään luistelulle. Puistokoulun ja Pohjanlammen ulkotekojääratojen avautumisesta tiedotetaan erikseen liikuntapalvelujen verkkosivuilla.

Innokkaita luistelijoita kannustetaan seuraamaan tekojäiden Timmi-varauskalenteria, jonne tullaan merkitsemään tulevalla talvikaudella vakituisten yleisövuorojen lisäksi viikonloppujen mahdolliset ylimääräiset yleisöluisteluvuorot. Ylimääräiset yleisöluisteluvuorot merkitään varauskalenteriin viikon alussa. Selaile tekojäiden vapaita luisteluvuoroja sähköisen Timmi-varauskalenterin kautta.

Ulkotekojääratojen aukioloajat, yleisöluisteluvuorot ja poikkeusaukioloajat löytyvät Yleisöluistelu-verkkosivuilta.

Lisätietoja:

Palveluesimies Jani Hyvönen,
p. 050 477 5764, jani.hyvonen[a]jyvaskyla.fi