Hyppää pääsisältöön

25.10.2023

Kuva
Nuori skeittaaja rullaamaa skeittihallissa. Kuva Tero Takalo-Eskola
Seppälään skeitti- ja trialhallissa järjestetään yleisövuoroja skeittauksen, skuuttauksen ja BMX-pyöräilyn harrastajille.

Kaikenikäisille kuntalaisille tarkoitetut yleisövuorot Seppälän skeittihallissa käynnistyivät keskiviikkona 25.10. Hallin yleisövuorot ovat tarkoitettu skeittauksen, skuuttauksen ja BMX-pyöräilyn harrastajille. Yleisövuorolla suositellaan kypärän käyttöä alle 18-vuotiaille. Hallin käyttäjien on mahdollista lainata kypärää yleisövuoron ajaksi. Avoimia yleisövuoroja järjestetään viitenä päivänä viikossa ja yleisövuorot on kohdennettu lajikohtaisesti. 

Seppälän skeittihallin yleisövuorot 25.10.–30.12.2023:

  • Maanantaisin klo 16─19. Vuoro tarkoitettu skeittaajille ja skuuttaajille.
  • Keskiviikkoisin klo 16─19. Vuoro tarkoitettu skeittaajille ja skuuttaajille.
  • Torstaisin klo 18.30─20.50. Vuoro tarkoitettu skeittaajille ja skuuttaajille. 
  • Lauantaisin klo 14─15.30. Vuoro tarkoitettu skuuttaajille ja BMX-pyöräilijöille.
  • Lauantaisin 18.30–20. Vuoro tarkoitettu skeittaajille.
  • Sunnuntaisin klo 15─16.30. Vuoro tarkoitettu skuuttaajille ja BMX-pyöräilijöille.
  • Sunnuntaisin klo 16.30─18. Vuoro tarkoitettu skeittaajille. 

Yleisövuorot käynnistyvät viikolla 43, milloin yleisövuorojen aikatauluissa on muutamia poikkeuksia. Ensimmäinen yleisövuoro keskiviikkona 25.10. järjestetään poikkeuksellisesti kello 17.30–19. Torstaina 26.10. ei järjestetä yleisövuoroa. Liikuntapalvelut tiedottaa erikseen Seppälän skeittihallin kevään 2024 yleisövuoroista.

Yleisövuorojen kerta- ja sarjatuotteet ostettavissa eTimmi-varausjärjestelmän verkkokaupan kautta. 

Ajankohtaiset tiedot ja muutokset Seppälän skeittihallin yleisövuoroista löytyvät Skeitti- ja trialhalli  -verkkosivuilta.

Lipun ostaminen skeittihallin yleisövuorolle

Yleisövuorolle pääsee osallistumaan ostamalla kerta- tai sarjatuotteen Jyväskylän Monitoimitalon kassapisteeltä tai verkkokaupasta. Verkkokauppaan rekisteröityvän henkilön tulee olla yli 18-vuotias. Verkkokauppaan rekisteröitynyt täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi huoltaja, voi ostaa kerta- tai sarjatuotteen verkkokaupasta ja välittää ostosta saatavan sähköpostikuitin PIN-koodeineen alle 18-vuotiaalle henkilölle, esimerkiksi huollettavalle. Alle 18-vuotiaat voivat ostaa omatoimisesti tuotteita Seppälän skeittihalliin Monitoimitalon kassapisteeltä.

Saapuminen skeittihalliin yleisövuorolle

Halli sijaitsee Gummerus-talossa Seppälässä. Sisäänkäynti hallin tiloihin tapahtuu Vasarakatu 12 kautta. Kerta- tai sarjatuotteen oston yhteydessä asiakas saa sähköpostikuitin mukana PIN-koodin, jolla pääsee kulkemaan sisälle halliin. PIN-koodissa olevien numeroiden perään syötetään # -merkki. Koodi syötetään lukijalaitteeseen, joka sijaitsee ulko-oven vasemmanpuoleisella seinustalla. Leimauksen jälkeen lipunlunastaneelle henkilölle saapuu järjestelmästä kuittausviestin, jonka asiakas esittää yleisövuoron valvojalle. Valvojalla on oikeus pyytää hallissa olevia henkilöitä esittämään leimauskuitti tarkistusta varten. Yleisövuorolle osallistuminen ei edellytä seurajäsenyyttä. 

Skeitti- ja trialhallin kerta- ja sarjatuotteiden sekä vuorovaraajien hinnat Liikuntapalveluiden hinnasto -verkkosivuilta.

Lisätietoja: 

Palveluesimies Jani Hyvönen,
p. 050 477 5764, jani.hyvonen[a]jyvaskyla.fi

Liikuntapaikkamestari Tuomo Mäkinen,
p. 050 075 5395, tuomo.makinen[a]jyvaskyla.fi