Hyppää pääsisältöön

25.9.2023

Kuva
Mies näyttää Waltti-matkakorttia asiakaspalvelijalle. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Linkin 30 vrk:n kausilipuista saat Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman aikaan 25 % alennuksen. Tartu Linkin Valonväläys-tarjoukseen ja lataa edullisesti kuukauden verran matka-aikaa!

Tarjoushinnat ovat voimassa koko Valon kaupunki -tapahtuman ajan 28.9.-7.10.2023

  • Linkki-palvelupisteessä
  • Waltti-kaupassa
  • Waltti Mobiili -sovelluksessa
  • R-kioskeilla (Laukaa, Muurame, Jyväskylä)

Lipputarjous ei ole voimassa Linkki-linja-autoissa, siellä liput ovat normaalihintaiset.

Esimerkkejä Valonväläys-tarjoushinnoista:

  • Lapsen (alle 17-v.) lippu, 1 vyöhyke 20,25 €
  • Nuoren (17-24 v.) opiskelijan/ seniorin (65 v. täyttänyt) lippu, 1 vyöhyke 28,50
  • Aikuisen lippu, 1 vyöhyke 40,50 €

Kausilippu on Waltti-matkakortille tai Waltti Mobiili -sovellukseen ladattava lapsen, nuoren, opiskelijan tai aikuisen henkilökohtainen matkalippu. Osta lippusi 1–4 matkustusvyöhykkeelle sen mukaan, millaisia matkoja Linkillä enimmäkseen teet. Useimmat hankkivat kausilipun kodin ja työpaikan, koulun tai harrastuspaikan väliseen, säännölliseen matkustamiseen.

Useamman vyöhykkeen lippujen tarjoushinnat löydät Linkin verkkosivulta.

Kausilipulla matkustat 30 vrk aamusta iltaan

Kausilipulla voit tehdä rajattoman määrän matkoja lipun voimassaoloaikana. Kausilippu käynnistyy ensimmäisestä käyttökerrasta, eli siitä kun matkakortti latauksen jälkeen luetaan Linkin lipuntarkastuslaitteella ensimmäistä kertaa. Poikkeuksen tekee Waltti Mobiili -sovelluksesta ladattava 30 vuorokauden mobiilikausilippu, jonka kausi lähtee käyntiin heti kun lippu on onnistuneesti ostettu ja maksettu.

Alennuksen saa vain 30 vrk mittaisista kausilipusta. Tarjous ei koske Linkin pidempiä (90, 180 ja 365 vrk:n) kausilippuja, Kelan tukemia koulumatkalippuja (14 ja 30 vrk). Alennusta ei voi hyödyntää arvolipun lataukseen tai kerta- ja päivälipun ostoon.

Waltti-matkakortin kausilipulla voi matkustaa Linkki-paikallisliikenteen linjoilla 1–13 ja 14–42 Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Waltti-matkakortti hyväksytään myös Linkki-VIP -palveluliikenteessä sekä Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueella liikennöivissä seutuliikenteen Waltti-autoissa. Linkin mobiililipuilla ei voi matkustaa seutuliikenteen autoissa. Seutuliikenneautot erottuvat sillä, että niillä ei ole Linkinvihreää ulkoilmettä

Yksi lippu käyttöön, toinen jemmaan

Waltti-matkakortilla voi samaan aikaan olla kaksi kausilippua, joista toinen on käytössä oleva ja toinen odottava. Jälkimmäinen kausi käynnistyy vasta, kun edellisen kausilipun voimassaolo päättyy. Silloinkaan jälkimmäisen kausilipun aika ei lähde rullaamaan automaattisesti, vaan vasta kun matkakortti luetaan Linkin lipuntarkastuslaitteella matkustamisen yhteydessä.

Jos päädyt ostamaan tarjoushintaisen kausilippusi mobiilina Waltti Mobiili -sovelluksesta, huomaa että kaikki mobiililiput tulevat voimaan heti ostohetkestä alkaen. Mobiilikausilippua ei siten kannata ostaa odottamaan myöhempää käyttöä.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Kari Ström, Jyväskylän kaupunki, p. 050 60 943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat: