Hyppää pääsisältöön

15.9.2023

Kuva
Hipposhalli vuoden 2020 mattoremontin jälkeen. Kuva Jenna Koistinen
Hipposhalliin saavutaan jatkossa Monitoimitalon B1 sisäänkäynnin kautta.

Hipposhalliin saapumisessa otetaan käyttöön uusi toimintatapa viikosta 38 alkaen. Jatkossa kulkeminen Hipposhalliin tapahtuu Monitoimitalon B1 sisäänkäynnin ja siitä Monitoimitalon välitasanteen kautta. Hipposhallin A5 ja B7 ovet (sivuovet) suljetaan eikä niiden kautta ole jatkossa mahdollista kulkea. Nämä ovet avataan esimerkiksi tapahtumien yhteydessä sekä muissa erikoistapauksissa.

Muutoksella halutaan parantaa hallin kulunvalvontaa sekä vähentää väärinkäyttöä. Rajoittamaton kulkeminen hallin kautta on vaikeuttanut vuorovarauksen tehneiden toimijoiden harjoitustoimintaa sekä aiheuttanut turvallisuusriskejä hallissa liikkuville ja harjoitteleville.

Syksyn aikana Hipposhallissa otetaan käyttöön sähkölukollinen ovi, joka avautuu liikuntapalveluiden kautta hankitulta rannekkeella. Rannekekäytännöllä pystytään varmistamaan, että tilassa liikkuvat vain vuorovarauksen tehneet tai käyttöön oikeuttavan kertamaksun tai muun sarjatuotteen ostaneet asiakkaat. Liikuntapalvelut tiedottaa erikseen kulunvalvontalaitteen käyttöönotosta. 

Sisäänkäynti osoitteesta:

Kuntoportti 3 (B1)
40700 Jyväskylä


Lisätietoja:

Palveluesimies Nikke Tuhkanen 
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi