Hyppää pääsisältöön

12.9.2023

Kuva
Neljä Jyväskylä Sinfonian muusikkoa pitävät käsissään puupuhaltimiaan. Kuva Jiri Halttunen
Liikuntapääkaupunki ja Kulttuurikaupunki Jyväskylässä kirjastokortilla pääsee sekä urheilu- että kulttuurikatsomoon. Kirjastokortilla voi lainata myös liikuntavälineitä ja soittimia.

Tänä syksynä kausikortteja lainattaviksi ovat lahjoittaneet jo Happee (salibandy), JBA (koripallo), JPS (jääpallo), JYPliiga (jääkiekko), KaDy (futsal), O2-Jyväskylä (salibandy), Jazz Jyväskylä (keikat Jyväskylässä) ja Jyväskylä Sinfonia.

Kausikortin voi lainata pääkirjaston infopisteeltä viikoksi kerrallaan. Mukaan tarvitsee Keski-kirjastojen kirjastokortin ja todistuksen henkilöllisyydestä.
 
"Yhdellä kertaa voi lainata kaksi kausikorttia eli otteluun tai kulttuurin pariin pääsee yhdessä ystävän kanssa", vinkkaa kirjastovirkailija Marianna Tiensuu kaupunginkirjastolta.

Kausikortteja ei voi varata ennakkoon eikä kausikortin lainaa voi uusia. Kausikorttien käyttöohjeisiin ja myöhästymismaksuihin kannattaa tutustua ennen lainaamista verkkokirjastossa.
 

Kirjastokortilla saa lainaksi myös liikuntavälineitä ja soittimia

Kirjastoilta voi lainata myös urheiluvälineitä ja ulkopelejä, kuten erilaisia palloja ja frisbeegolf-kiekkoja, jotka ovat Liikuntapalvelujen hankkimia. Voimisteluliiton lahjoittamia temppukasseja löytyy puolestaan Huhtasuon kirjastolta.
 
Pääkirjastolta voi lainata soittimia, kuten kitaran, kanteleen tai ukulelen. Oman lähikirjastosi lainattavat esineet löydät verkkokirjastosta keski.finna.fi, kun valitset kategoriaksi ”esineet”.
 
 

 

Lisätietoja: 
Marianna Tiensuu, kirjastovirkailija, Jyväskylän kaupunginkirjasto 050 4528401
marianna.tiensuu(at)jkl.fi