Hyppää pääsisältöön

8.9.2023

Kuva
Kuokkalan nuorisotilan sisätilat. Kuva Emmi Myllylä
Nuorisopalvelut siirtää henkilöstöä Kuokkalan ja Huhtasuon alueelta Tikkakoskelle, jonne ei voitu palkata nuorisonohjaajaa rekrytointikiellon johdosta. Kuokkalan nuoret voivat kuitenkin käydä esimerkiksi Veturitalleilla ja Huhtasuon Perttulassa.

Kuokkalan nuorisotila Kuokkari suljetaan 13.9. alkaen vuoden loppuun asti. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut joutuu tekemään henkilöstösiirtoja 13.9.-31.12.2023 väliseksi ajaksi, koska kaupungin rekrytointikiellon takia Tikkakosken alueellisen nuorisotyöhön ei voitu myöntää täyttölupaa avoinna olleeseen nuorisonohjaajan tehtävään. 
 
Nuorisopalvelut siirtää henkilöstöä Kuokkalan ja Huhtasuon alueelta. Tikkakosken nuorisotila Nuotikka on yksi Jyväskylän kaupungin vilkkaimmista nuorisotiloista.  Perusteena Kuokkalan nuorisotilan sulkemiselle on alueella asuvien nuorten yleisesti ottaen vaivattomampi pääsy muihin nuorille tarkoitettuihin kaupungin tiloihin, kuten keskustan Veturitalleille sekä Huhtasuolla sijaitsevaan nuorisotila Perttulaan. 
 
Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluilla on seitsemän nuorisotilaa, joiden kohderyhmänä ovat pääsääntöisesti 13–17-vuotiaat nuoret. Lisäksi nuorisopalveluilla on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuja tiloja.

Katariina Soanjärvi 
palvelujohtaja 
p. 050 350 7939 
[email protected] 
 
Elina Lämsä 
palveluesihenkilö (alueellinen nuorisotyö) 
p. 040 623 4388 
[email protected]