Hyppää pääsisältöön

8.9.2023

Kuva
Neljä henkilöä seisoo taideteoksen edessä mustavalkoisessa kuvassa, jossa kerrotaan Kulttuurikaupunki Jyväskylän 1+3-opiskelijakampanjasta. Kuva Grano
Kulttuurikaupunki Jyväskylän syyskauden uutuus on opiskelijoille suunnattu 1+3 Kimppaetu kulttuuriin -kampanja, joka sisältää haalarikansan kukkarolle sopivia kulttuurielämyksiä.

Mukana kampanjassa ovat Jyväskylän kaupunginteatterin, Jyväskylä Sinfonian ja Jyväskylän museoiden lisäksi taiteen vapaan kentän kulttuuritoimijoita aina Tanssisali Lutakosta Kulttuuritalo Villa Ranan toimijoihin.

"Tulevassa kampanjassa neljän opiskelijan joukko saa lisäalennuksen jo nykyisistä edullisista opiskelijahinnoista. Haluamme tällä houkutella Jyväskylän runsasta opiskelijajoukkoa suuntaamaan Jyväskylän hyvin monipuolisen kulttuuritarjonnan pariin", kertoo Jyväskylän kaupungin viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Suvi Lindell-Mäkelä.

Tarjoukset julkaistaan Kulttuurikaupungin verkkosivuilla 8.9. ja kampanjahintaisia elämyslippuja voi ostaa 11.9. alkaen syyskuun loppuun saakka. Kampanja näkyy erityisesti opiskelijoiden käyttämissä kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa sekä kampuksilla.

Monipuolista kulttuuritarjontaa opiskelijoille ympäri vuoden

Jyväskylä tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan aina klassisesta musiikista katutaiteeseen ja teatterista tanssiin. Opiskelijakaupunki näkyy paitsi vireässä toiminnassa, myös opiskelijoille suunnatuissa eduissa. Monilla kulttuuritoimijoilla on jatkuvia etuja opiskelijoille. Lisäksi Jyväskylä Sinfonia ja kaupunginteatteri tarjoavat opiskelijoille edullisempia äkkilähtölippuja ja museoilla on edullisempi opiskelijalippu.

"Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden lisäksi myös taiteen vapaa kenttä tarjoaa opiskelijaetuja, joita kannattaa hyödyntää. Tanssin, teatterin ja elokuvan lisäksi myös Jyväskylän Oopperan esitykset osuvat tälle vuodelle ja he ovat myös mukana kampanjassa", Lindell-Mäkelä iloitsee.

Kulttuurikaupunki Jyväskylä monessa mukana

Kulttuurikaupunki Jyväskylä kokoaa yhteen ja tuo esiin Jyväskylän monipuolista ja rikasta kulttuuritoimintaa kaikille kaupunkilaisille ja kaupunkirajojen ulkopuolelle.

Kulttuurikaupungin toimijat ja tapahtumat näkyvät syksyn mittaan mm. opiskelijatapahtumissa, Jyväskylän kirjamessuilla marraskuussa sekä eri kohderyhmille suunnatuissa pienemmissä tapahtumissa. Linjalla 41 kulkevassa KulttuuriLinkissä voi bongata kulttuuritoimijoiden ajankohtaisia ohjelmistonostoja.

Lisäksi joka maanantai kaupunginkirjastolla järjestettävän Kulttuurilavan ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa jyvaskyla.fi/kulttuuri.
 

Kulttuurikaupunki Jyväskylä
markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Suvi Lindell-Mäkelä, p. 040 544 7399, suvi.lindell-makela [a] jyvaskyla.fi