Hyppää pääsisältöön

6.9.2023

Kuva
Vaaleanpunaisia kulttuurikaupunki Jyväskylä -haalarimerkkejä kasassa. Kuva Sari Koskinen
Opiskelija! Päästä sisäinen suunnittelijasi valloilleen ja suunnittele Suomen käsityön museolle käsityöteemainen haalarimerkki.

Ehdotuksia voi lähettää museolle verkkolomakkeella 6.9.-8.10.2023. Laita siis luovuutesi kukkimaan! Valmistukseen valitun haalarimerkin suunnittelija palkitaan. 

Millaista merkkiä museo hakee? Hauskaa, luovaa ja mielenkiintoista, mutta keskiössä on tietenkin käsityö, käsillä tekeminen tai kädentaidot. Valmiin haalarimerkin tulee olla neliö tai pyöreä, halkaisijaltaan max 8 cm. Merkkiaihio voi olla värillinen, tai mustavalkoinen, mutta merkin reunusommel tulee olemaan museon oranssi (CMYK: 100Y, 50M tai # f39200). Yhdistä mielesi mukaan tekstiä, kuvaa tai käytä vain toista. Kieli voi olla suomea, englantia tai tietenkin jyväääskylää. Valitun haalarimerkin mallin täydet käyttöoikeudet siirtyvät Suomen käsityön museolle. Haalarimerkkiehdotusten jättöaika päättyy 8.10., joten lähetä meille ehdotuksesi siihen mennessä kuvamuodossa (jpeg, png, tiff, gif tai pdf).

Ilmoitamme päätöksestä valmistukseen menevästä haalarimerkistä 13.10. mennessä, jonka jälkeen otamme yhteyttä valittuun suunnittelijaan. Voittaja saa paitsi tietenkin ikuista glooriaa, myös lahjakortin Suomen käsityön museon museokauppaan sekä vapaalipun museoon vuoden 2024 loppuun saakka. Ja luonnollisesti myös valmiin haalarimerkin, kunhan ne ovat valmistuneet. 

Voit lähettää oman ehdotuksesi täältä: www.lyyti.in/SKM_haalarimerkki

Lisätietoja

Margarita Rosselló Ramón, museolehtori, Suomen käsityön museo, p. 040 701 7452, margarita.rossello@jyvaskyla.fi