Hyppää pääsisältöön

31.8.2023

Kuva
Kengät ja kuminauha. Kuva Jyväskylän kaupunki

Viime viikolla alkanut ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille on sujunut varsin vilkkaasti ja pääosin sujuvasti. Lukuisat kurssit, kuten akvarellimaalaus, ruokakurssit ja kestosuosikki keramiikka täyttyivät vain minuuteissa.

- Monet uudet kurssit ovat täyttyneet hetkessä, mutta toisaalta vapaitakin paikkoja vielä löytyy. Useat kurssit alkavat vasta ensi viikolla, joten mukaan ehtii hyvin. Kannattaa siis vielä katsoa kurssitarjontaamme sillä silmällä, vinkkaa kansalaisopiston rehtori Mikko Saikkonen.

Muutamia vapaita kurssipaikkoja löytyy esimerkiksi ukrainan kielen ryhmistä, lasten käsityöpajoista, trumpetin soitossa ja Shindo-rentoutusvenyttelykursseilta. Kaikki kurssit löytyvät verkosta uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla.

Mistä tietää, onnistuiko oma ilmoittautuminen ruuhkahuippuna?

Ruuhkahuippuina osalla ilmoittautuminen jumittui, koska ilmoittautumisjärjestelmän käyttämä verkkomaksuoperaattori ruuhkautui. Ensimmäinen ruuhkahuippu kesti maanantaina vartin, lisäksi joillakin ilmoittautuminen jumittui pitkin viikkoa, kun uusia, suosittuja kursseja aukeni varattavaksi päivittäin. Verkkokauppajärjestelmän ylläpito teki muutoksia, jotta vastaavaa tilannetta ei tapahtuisi jatkossa.

Jos kurssi-ilmoittautumisesta ei tullut sähköpostiin vahvistusta, kannattaa ilmoittautua kurssille uudestaan. Jos vahvistus saapui sähköpostissa, ilmoittautuminen on onnistunut. Kansalaisopiston neuvonta auttoi ja auttaa ilmoittautumisten kanssa edelleen. 

 
 

Ilmoittaudu syksyn kursseille

Vapaana olevat kurssipaikat ja ilmoittautuminen verkossa uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla.

Apua ilmoittautumiseen saa opiston neuvonnasta 014 569 0107, puheluaika ma–to klo 12–17 (14.9. asti). Loppusyksyn aukioloajat opiston verkkosivuilla.