Hyppää pääsisältöön

12.5.2023

Kuva
Ihmisiä katsomassa tietokonetta, kädessä cv. Kuva Tero Takalo-Eskola
CV-pajassa saa tukea työnhakuun ja työnhaun asiakirjojen laatimiseen. CV-pajaan voi osallistua sellaisena päivänä, kun se itselle parhaiten sopii.

CV-pajassa kuka tahansa ansioluettelonsa päivittämisestä kiinnostunut saa henkilökohtaista ohjausta oman osaamisensa sanoittamiseen. Tilaisuudet alkavat lyhyillä tietoiskuilla, joiden jälkeen osallistujat ja asiantuntijat siirtyvät ansioluetteloiden pariin.

– CV jää helposti melko pinnalliseksi. Täällä CV-pajassa ansioluettelosta saa konkreettisemman, kun omasta osaamisesta pääsee keskustelemaan asiantuntijan kanssa, Jyväskylän työllisyyspalveluiden omavalmentaja Jaana Jäske kertoo.

Palvelu soveltuu kaikille, jotka haluavat päivittää ansioluetteloaan.

– Osa tulee tekemään alusta asti ensimmäistä CV:tä, osa puolestaan saapuu viilaamaan lähes valmista CV:tä kuntoon, Jäske kertoo.

CV-paja on yksi Työllisyyden palvelutorin palveluista. Palvelutorilla voi myös keskustella työnhaun asioista ilman ajanvarausta päivystävän omavalmentajan kanssa.

– Palvelutorilta saa tukea työnhakuun monipuolisesti. Tapahtumissamme yhdistämme työnhakijoita ja työnantajia yhteen. Näistä tapahtumista voi kysyä työnhaun omavalmentajalta ja ne päivitetään myös Keski-Suomen tapahtumakalenteriin verkkoon, kertoo työllisyyspalvelupäällikkö Anne Hämäläinen.


Teksti: Aapeli Tourunen
Kuva: Tero Takalo-Eskola

Lisätietoja

Ilmoittaudu CV-PAJAAN tästä!

Työnhakijat saavat tukea oman CV:n päivittämiseen Työllisyyden palvelutorilta, osoitteesta Asemakatu 4, p. 014 569 0134. 

Työllisyyspalvelut

Keski-Suomen tapahtumakalenteri

Asiasanat: