Hyppää pääsisältöön

3.5.2023

Kuva
JyVon Team Gym joukkue liikuntapääkaupunki-kuvauksissa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Jyväskylän kaupunki palkitsee ansioituneita urheilijoita kesäkuussa järjestettävässä tilaisuudessa.

Kaupunki huomioi Suomen mestaruuden tai PM-, EM-, MM- tai olympiamitalin saavuttaneita jyväskyläläisiä tai jyväskyläläisiin urheiluseuroihin kuuluvia yksilö-, pari- ja joukkueurheilijoita. Kesäkuun palkitsemistilaisuudessa huomioidaan 1.10.2022–30.4.2023 välillä menestyneitä urheilijoita. Kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoita kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin.   

Kaupunki pyytää jyväskyläläisiä liikuntaseuroja ja -järjestöjä ilmoittamaan 1.10.2022–30.4.2023 välillä menestyneiden urheilijoiden nimet, tarkastetut saavutukset, yhteystiedot sekä verkkolinkin viralliseen tulosluetteloon tai verkkouutiseen viimeistään 17.5.2023 mennessä alla olevan linkin kautta Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluille. Urheilijoiden ilmoittamisen yhteydessä ilmoitettava verkkolinkki voi olla linkki lajiliiton tai kilpailujärjestäjän viralliseen tulosluetteloon, tai lajiliiton, kilpailujärjestäjän tai seuran verkkosivuilla julkaistuun verkkouutiseen. 

Niitä urheilijoita, jotka asuvat Jyväskylässä, mutta edustavat toisen paikkakunnan seuraa, suositellaan itse täydentämään menestyneiden urheilijoiden ilmoituslomake määräaikaan mennessä. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut ja Jyväskylän Kenttäurheilijat ry (JKU) ovat yhdessä sopineet, että jatkossa JKU:ta edustavat, niin hallikisoissa kuin ulkokentilläkin, menestystä saavuttaneet urheilijat palkitaan syksyllä järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa. 

Jyväskylän kaupunki lähettää palkitsemistilaisuuteen henkilökohtaisen kutsun ensisijaisesti sähköpostin välityksellä toukokuussa 2023.

Ilmoita menestyneet urheilijat tämän Forms-verkkolomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal, 
p. 050 324 9314, anna-leena.sahindal[at]jyvaskyla.fi