Hyppää pääsisältöön

14.4.2023

Kuva
Nainen luontopolulla
Järjestämme "Urheilutapahtuman ympäristö- ja ilmastovastuu" -infotilaisuuden ma 22.5. klo 17-19 Keski-Suomen Liikunnan tiloissa Savelassa.

Aika: ma 22.5. klo 17-19
Paikka: Savela, Onkapannu 2, Koulutustila Ateena, Keski-Suomen Liikunta

Tilaisuudessa paneudutaan urheilutapahtumien tuottamisen vastuullisuuteen. Illan aikana pohditaan keinoja vähentää ympäristön kuormitusta urheilutapahtumissa, kuullaan Palokan Ilon case Jyväskylästä sekä keskustellaan yleisesti urheiluseurojen tapahtumatuotannosta ja tapahtumatuotannon nykyhaasteista.

Infotilaisuuden tarjoaa maksuttomana Jyväskylän kaupungin Kansainvälisten urheilutapahtumien -hanke, jota rahoittaa Euroopan unionin aluekehitysrahasto. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu tapahtumaan 12.5. mennessä tästä.

Tilaisuus on osa Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hanketta. Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä – Elinvoimaa tapahtuma- ja matkailualalle urheilutapahtumien ekosysteemillä -hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja se on REACT-EU-hanke, jota rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankeaika on 1.11.2021-31.8.2023.

logot liikuntapaakaupunki EU ja Vipuvoimaa värilliset logot. Kuva viestintä

Asiasanat: