Hyppää pääsisältöön

24.2.2023

Kuva
Rahaa pöydällä. Kuva Pirjo Ala-Hynnilä
Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden yksityisten liikuntatilojen avustus on haettavissa maaliskuussa. Hakuaika päättyy perjantaina 31.3.

 

Harrastajamäärien ja lajikirjon kasvaessa Liikuntapääkaupunki Jyväskylä haluaa tukea ja helpottaa seurojen mahdollisuutta vuokrata puuttuvia harjoitustiloja yksityisiltä markkinoilta. Liikunta- ja urheiluseuroille tarkoitettu yksityisten liikuntatilojen avustus toteutetaan pilottikokeiluna vuonna 2023 ja avustusmuodosta saatujen kokemusten ja palautteiden perusteella tukijärjestelmää kehitetään tulevina vuosina. Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja avustuksesta, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen löytyvät Liikunta-avutukset -verkkosivuilta

Seuroille mahdollisuus hakea avustusta yksityisissä tiloissa tapahtuvaan liikuntatoimintaan

Yksityisten liikuntatilojen avustusta on jaettavana yhteensä 100 000 euroa. Avustusta voi hakea sellaisen liikuntatoimintaan tarkoitetun tilan vuokraan sekä lämmityskuluihin, jota Jyväskylän kaupunki ei voi tarjota, joka sijaitsee Jyväskylän kaupungin alueella ja joka on lajiharjoitteluun soveltuva erikoistila. Tukea ei myönnetä toimistotilan eikä yksityisistä liikuntalaitoksista varattujen harjoitusvuorojen vuokraan. Tukea voivat hakea Jyväskylään rekisteröidyt urheilu- ja liikuntayhdistykset sekä muut liikuntatoimintaa harjoittavat rekisteröidyt yhdistykset, joiden säännöissä on kirjattuna toimintamuotona liikunta. Liikunta- ja urheiluseuroille kohdennettu yksityisten liikuntatilojen avustustoimintamalli kytkeytyy kaupunkistrategian Liikuntapääkaupunki-kärjen edistämiseen. 

Avustusta tulee hakea sähköisellä lomakkeella 1.–31.3.2023 välisenä aikana. Viranhaltijapäätökset tehdään hyväksyttyjen kustannusten suhteessa 30.4. mennessä, jonka jälkeen alkaa tukien maksatus. Mikäli hyväksytysti haettujen tukien yhteissumma ylittää jaossa olevan summan, tuki esitetään jaettavaksi hyväksytysti haettujen tukisummien suhteessa. Lisätietoja avustuksesta, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen löytyvät Liikunta-avutukset -verkkosivuilta.

Avustusneuvonta 6.–31.3. välisenä aikana: arkipäivisin klo 9–15, p. 050 517 3490, anu.torm[a]jyvaskyla.fi

Lisätietoja:  

Varaussuunnittelija Anu Torm (6.3. alkaen), 
p. 050 4652 606, anu.torm[a]jyvaskyla.fi

Palveluesimies Nikke Tuhkanen,
p. 050 4700939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat: