Hyppää pääsisältöön

23.2.2023

Kuva
Kaksi jalkapallon pelaajaa. Oikealla on maalivahti torjumassa ja vasemmalla JJK:n pelaaja potkaisemassa pallon maaliin. Kuva Risto Aalto
Keski-Suomen museon huhtikuun kattauksessa on tarjolla näyttelyiden ohella muun muassa JJK:n kauden avaustapahtuma, taiteilijatapaamisia ja työpajoja. Kevään aikana pysyvän näyttelyn Keskisuomalaisuutta etsimässä lisäksi KeMussa on esillä mielikuvituksen liikkeelle laittava Jussi Jäppisen Näin sen näin -valokuvanäyttely sekä urheilun ystäville tiivistunnelmainen 100 vuotta palloilua – JYP ja JJK liikuttavat -näyttely.

Huhtikuussa Jussi Jäppinen kertoo taiteilijatapaamisessa näyttelystään ja esillä olevista teoksistaan sekä niiden mielenkiintoisesta synnystä. 100 vuotta palloilua -näyttelyn puitteissa avataan JJK:n pelikausi. Vaihtuvien näyttelyiden oheisohjelmana järjestetään myös työpajoja. 

Keskisuomalaisuutta etsimässä -näyttelyyn on tarjolla ilmainen Muistiystävällinen museokierros, joka on suunnattu muistisairaille ja heidän omaisilleen. Museokierros aloitetaan kahvittelulla ja tutustumishetkellä. Kierros tehdään pienryhmissä kulttuuriluotsien johdattamana.

Keskisuomalaisuutta etsimässä -näyttelyn työpajatarjonta on monipuolistunut kuluvan kevään aikana, kun museo on lanseerannut kolme uutta tilattavaa työpajakokonaisuutta. 

Lue lisää huhtikuun tapahtumista ja työpajatarjonnasta täältä:

https://www.jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/nayttelyt-ja-tapahtumat/tapahtumat
https://www.jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/ryhmille/tyopajat

Täältä löytyvät muun muassa 100 vuotta palloilua -näyttelyn pelaajahaastattelut


 

Lisätietoja:

Tuula Vuolio-Vallenius
museolehtori
p. 040 7167118
tuula.vuolio-vallenius(at)jyvaskyla.fi