Hyppää pääsisältöön

4.10.2022

Kuva
Yleisurheilija Elmo Lakka haastateltavana lavalla. Kuva Varpu Autere
Jyväskylän kaupunki toivottaa uudet korkeakouluopiskelijat tervetulleiksi opiskelukaupunkiinsa kutsumalla heidät vastaanotolle.

Tänä syksynä Jyväskylässä kokeillaan uutta tapaa toivottaa aloittaneet korkeakouluopiskelijat tervetulleiksi kaupunkiin. Opiskelijat on kutsuttu kaupungin vastaanotolle kaupungintalolle. Vastaanotot ovat huomionosoitus opiskelijoille. Niillä halutaan osoittaa, kuinka tärkeitä opiskelijat ovat Jyväskylälle.

Vastaanottotilaisuuksia on kaksi, joista ensimmäinen järjestettiin eilen 3.10. suomenkielellä. Toinen tilaisuus on englanniksi 11.10. Kumpaankin tilaisuuteen otetaan maksimissaan 150 ilmoittautunutta.

Kuva
Tarjoilupöytä vastaanotolla. Kuva Varpu Autere

Kaupungintalon juhlasalissa järjestettävä vastaanotto koostuu kaupunginjohtajan tervehdyksestä, haastatteluosiosta ja buffet-tarjoilusta.

Ensimmäisen tilaisuuden avasi kaupunginjohtaja Timo Koivisto toivottamalla uudet opiskelijat tervetulleiksi opiskelukaupunkiinsa ja muistuttamalla opiskelijoiden merkityksestä koko kaupungille ja sen kasvulle.

Suomenkielisessä tilaisuudessa haastateltavana oli yleisurheilija ja tuore liikuntatieteen maisteri (LitM) Elmo Lakka, joka kertoi Jyväskylän liikuntamahdollisuuksista sekä siitä, miten on onnistunut yhdistämään kilpailurheilun ja akateemiset opinnot.

Englanninkielisessä tilaisuudessa 11.10. haastateltavana on hiljattain Jamkista valmistunut MBA Saeedeh Kholghi, joka on parhaillaan Jyväskylän kaupungilla työkokeilussa.

Asiasanat: