Hyppää pääsisältöön

28.9.2022

Kuva
Jarkko Martikaisen promokuva, jossa hän katsoo sinisen taustan edessä kameraan hymyillen. Kuva Sakara Records

Jarkko Martikainen esiintyy perjantaina 30.9. Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. 

Jarkko Martikaisen ohella Kiskoklubilla esiintyvät jyväskyläläiset The Hikers ja Nervous Buffalo String Band. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Esiintymisaikataulut: The Hikers 18:00, Nervous Buffalo String Band klo 19:15 ja Jarkko Matikainen klo 20:30.

Perjantain Kiskoklubi on osa Jyväskylän Veturitallien 10-vuotissynttäriviikkoa 30.9. – 8.10. Viikon aikana Veturitalleilla järjestetään esimerkiksi opastettuja esittelykierroksia ja erilaisia taide- ja kulttuuriesityksiä. Lisäksi Veturitalleilla järjestetään muun muassa suomalaista soitinrakentamista esittelevä Musamessut-tapahtuma. 

Martikaisella pitkä sooloura takanaan

Jarkko Martikainen on tehnyt ja esittänyt musiikkiaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Musisoinnin lomassa hän on myös julkaissut kaksi kirjaa. Martikainen tunnetaan myös YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. Soolotuotantonsa Martikainen käynnisti vuonna 2004 Mierolainen–albumilla. Viimeisin Martikaisen soololevy on nimeltään Ystävien taloissa (Sakara Records, 2020). 

Seppo Pohjolainen 
työvalmentaja 
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
p. 050 311 8856 
seppo.pohjolainen@jyvaskyla.fi