Hyppää pääsisältöön

5.8.2022

Ensi viikon maanantaina 8.8. aloitetaan kaksi uutta katutyömaata, joista toinen on Kannaksenkadun ja Keskussairaalantien risteyksessä ja toinen Jyväsjärven rantaraitilla Korkeakoskenlahden itärannalla.
Kuva
Työmaa-aita ja liikennemerkki. Kuva Erja Mutanen

Kannaksenkadun yläpäässä poistetaan väliaikaisesti asfalttia kevyen liikenteen väyliltä ja maahan asennetaan liikennevalojen kaapeleille suojaputkia ja kaapelikaivoja. Kadun varteen tehdään kaksi pysäköintiruutua. Lisäksi risteykseen asennetaan uusia liikennemerkkejä. 

Työmaa vaikuttaa jalankulku- ja pyöräliikenteeseen. Työ tehdään kahta puolen Kannaksenkatua yhdellä puolella kerrallaan ja kevyen liikenteen kulku joudutaan sulkemaan aina työn alla olevalta puolelta. Työ valmistuu elokuun loppupuolella.

Rantaraitilla työ tehdään yöllä

Rantaraitilla Jyväsjärven Ylistönmäen puoleisella rannalla Korkeakoskenlahden pohjukan ja Ylistönsillan välillä tehdään maanantai-illasta 8.8. alkaen kantavuudenparannus- ja kuivatustöitä sekä tuetaan kevyen liikenteen väylän luiskia louheella. 

Työ tehdään öisin kello 22.00–06.00. Työn aikana paikalla on liikenteenohjaus kiertoreitille. Työmaa-alueella on tarvittavat työmaamerkit ja suojaukset. Työ kestää arviolta noin kaksi viikkoa.

Rantaraitilla liikkujia pyydetään varomaan työkoneita ja työmaaliikennettä ja ottamaan huomioon kohdat, joista asfaltti on poistettu verkotustöiden takia. 

Lisätietoja:

- aluevastaava Hannu Kohonen, p. 050 093 8715