Hyppää pääsisältöön

3.8.2022

Syksyn ensimmäinen asuinalueilta on 11.8. klo 18-20 Vaajakosken urheilutalolla. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä.
Kuva
Kaunis kesäinen maisema, sinistä vettä, poutapilviä taivaalla. Kuva Helena Kujala

 

Tilaisuuteen kutsutaan Vaajakosken alueen asukkaita, luottamushenkilöitä ja kaupungin työntekijöitä keskustelemaan alueen ajankohtaisista asioista. Asuinalueilloissa pyritään lisäämään yhteistä ymmärrystä erilaisista asuinalueista.

Vaajakosken asuinalueilta järjestetään 11.8. klo 18–20 Vaajakosken urheilutalolla (Savonmäentie 9). Tilaisuuteen toivotaan osallistujia erityisesti Savonmäestä, Tölskästä, Haapaniemestä, Kaunisharjusta, Kivilammelta, Kanavuoresta, Leppälahdesta ja Oravasaaresta.

Illan aluksi kuullaan lyhyt alustus kaavoituksesta, jossa käsitellään Vaajakosken ohitustien asemakaavaluonnosta ja keskustan kehittämissuunnitelmia. Alustuksen jälkeen keskustellaan sekä pienryhmissä että yhteisesti, jolloin asukkaat voivat nostaa keskusteluun myös muita alueen ajankohtaisia asioita.

Vaajakosken asuinalueilta järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Vaajakosken Kohinat ry:n kanssa. Yhdistyksen puheenjohtajan Antti Kolun mukaan keskeisintä asuinalueilloissa on tiedonvaihto puolin ja toisin. Asukastapaamisissa saa tietoa siitä, mitä asuinalueella on kehitteillä ja voi vaikuttaa asioihin.

Avoin liittymislinkki etäosallistujille ja aiempien asuinalueiltojen muistiot löytyvät asuinalueiltojen nettisivulta.

Syyskuun asuinalueillat: 
1.9. Kypärämäki-Köhniön asuinalueilta
15.9. Jyskän asuinalueilta

Kotikulmat - Jyväskylän asuinalueet

Lisätietoja:

osallisuuskoordinaattori Satu Altén p. 050 327 3144, satu.alten(at)jyvaskyla.fi

www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat

Kaupunginosa: