Hyppää pääsisältöön

20.5.2022

Asemankulman kaikki palvelut ovat avoinna läpi kesän. Asemankulmasta löydät Jyväskylän kaupungin työllisyyden palveluja sekä Nuorten talon palvelut - Ohjaamo Jyväskylä, Nuorisovastaanotto, Etsivä nuorisotyö ja Nuorten aikuisten palvelukeskus J-Nappi.
Kuva
Asemankulmasta otettu kuva ulkoa - kuvassa näkyvät työllisyyspalveluiden ja Nuorten talon teippaukset. Kuva Marta Di Muro

Nuorten talossa ja työllisyyden palvelutorilla voi asioida kesäaikaan normaalien aukioloaikojen mukaisesti. 

Nuorten talon Walk in -palvelu palvelee koko kesän maanantaista torstaihin ilman ajanvarausta. Walk in -palvelusta nuoret saavat tukea ja apua esimerkiksi työllisyyteen, opiskeluihin, mielenterveys- ja päihdeasioihin sekä vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä. Ajanvarauksetonta palvelua on saatavilla kesäkuussa ma-to klo 12-17 ja heinäkuussa klo 12-16. 

Etsivään nuorisotyöhön saa yhteyden palvelunumerosta 050 501 9936 klo 8-16. Kaikki muut Asemankulman palvelut ovat myös käytössä ajanvarauksella arkisin aamusta iltapäivään.

Työnhakijat voivat hoitaa työllistymisen asioitaan myös kesän aikana. Työllisyyden palvelutorille voi tulla keskustelemaan työnhaun, opiskelun ja palveluihin osallistumisen asioista ilman ajanvarausta arkisin kello 9–15.30. Omalle omavalmentajalle voi jättää yhteydenottopyynnön myös Oma asiointi –verkkopalvelussa. Työnhakijat voivat kesän aikana tutustua uuden Työmarkkinatorin käyttöön ja luoda verkkoon työnhakuprofiilin. Tyomarkkinatori.fi korvasi TE-palveluiden verkkosivut toukokuun alussa. 

Asemankulman palvelut sulkeutuvat juhannuksen ajaksi torstaina 23.6. jo kello 14.00. 

Asemankulma sijaitsee osoitteessa Asemakatu 4 

Asemankulmassa (Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä) toimivat Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut ja Nuorten talo. Nuorten talon palveluihin kuuluvat Ohjaamo, Etsivä nuorisotyö, Nuorisovastaanotto, Nuorten aikuisten palvelukeskus eli J-Nappi. Asemankulmasta saa apua muun muassa opintoihin, työnhakuun, mielenterveyteen, talouteen, asumiseen, päihteisiin ja harrastamiseen liittyvissä kysymyksissä. 
 

Lisätietoa Asemankulman palveluista:

Työllisyyspalvelut (jyvaskyla.fi)

Päivi Pöntinen
työllisyysjohtaja   
p. 050 576 0579 

Nuorten talon aukioloajat ja palveluiden yhteystiedot (jyvaskyla.fi)

Tuija Kautto
hankepäällikkö, Nuorten talo -hanke
p. 050 344 9671

Marita Räisänen
Ohjaamokoordinaattori
p. 050 468 3082