Hyppää pääsisältöön

13.5.2022

Asuinalueillat järjestetään Huhtasuolla to 19.5. klo 18–20 Huhtasuon yhtenäiskoulun ruokalassa (Suluntie 18) ja Mannilassa ke 25.5. klo 18–20 Mankolan yhtenäiskoulun ruokalassa (Saarijärventie 21).
Kuva
Mankolan koulun laajennus. Kuva Tilapalvelu

Asuinalueillat jatkuvat vielä toukokuussa Huhtasuolla ja Mannilassa. Tulethan mukaan keskustelemaan oman asuinalueesi tärkeistä asioista luottamushenkilöiden, kaupungin työntekijöiden ja viranhaltijoiden kanssa. Avoimilla keskustelutilaisuuksilla lisätään yhteistä ymmärrystä erilaisista asuinalueista.

Tilaisuuden alussa kuullaan lyhyt alustus asuinalueen kehittämiseen liittyvistä suunnitelmista ja sen jälkeen asukkaat pääsevät kertomaan alueen ajankohtaisista ja tärkeistä asioista.

Huhtasuon asuinalueilta on torstaina 19.5. klo 18–20 Huhtasuon yhtenäiskoulun ruokalassa (Suluntie 18), asuinalueina Kangaslampi, Pysäkkivuori, Kangasvuori, Pupuhuhta, Rasinrinne, Seppälä, Sulku ja Kaakkolampi.

Ilmoittautuminen 19.5. klo 15 mennessä: ilmoittautuminen Huhtasuon asuinalueiltaan

Mannilan asuinalueilta on keskiviikkona 25.5. klo 18–20 Mankolan yhtenäiskoulun ruokalassa (Saarijärventie 21), asuinalueina Mannila, Mankola ja Mannisenmäki.

Ilmoittautuminen 25.5. klo 15 mennessä: ilmoittautuminen Mannilan asuinalueiltaan

Asuinalueillat järjestetään hybridinä. Voit tulla joko paikan päälle keskustelemaan ja nauttimaan kahvitarjoilusta tai osallistua etäyhteydellä. Tilaisuuksiin on ilmoittauduttava ennakkoon.

Aikaisemmat asuinalueiltojen muistiot ja vastausosiot löytyvät asuinalueiltojen nettisivulta.

Kotikulmat - Jyväskylän asuinalueet

Lisätietoja: 

-erikoissuunnittelija Antti Rajala p. 050 339 6423, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi
-osallisuuskoordinaattori Satu Altén p. 050 327 3144, satu.alten(at)jyvaskyla.fi

www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat

Kaupunginosa: