Hyppää pääsisältöön

5.5.2022

Kuva
Havainnekuva Hippoksen uudesta pesäpallostadionista. Kuva Arkkitehtitoimisto Lappalainen & Korjonen
Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi osaltaan ja esittää kaupunginhallitukselle Hippoksen uuden pesäpallostadionin tarkennetun 8,2 miljoonan euron kustannusarvion hyväksymistä. Lautakunta käsitteli asiaa ylimääräisessä kokouksessa 4.5. päätös syntyi äänestyksen jälkeen äänin 7-2.

Lautakunta päätti esittelijän muutetun päätösesityksen mukaisesti, että kulttuuri- ja liikuntalautakunta esittää kaupunginhallitukselle Hippoksen pesäpallostadionin uudishankkeen kokonaiskustannusten kattohinnan nostamista 6.539.000 eurosta 8.200.000 euroon hintatasossa 99,5/ 04.2022 (alv 0 %). Lisäksi lautakunta toteaa, että hankkeen kustannusseuranta on raportoitava päätöksentekijöille kuukausittain ja jatkossa vastaavien hankkeiden valmisteluun sekä kustannusarvioihin on kiinnitettävä erityistä huomiota huomioiden talousarvioissa määritelty investointitaso.

Hippoksen uuden pesäpallostadionin on tarkoitus korvata nykyinen vuonna 1968 rakennettu pesäpallostadion. Suunnitelman mukaan rakennustyöt olisi tarkoitus käynnistää tänä keväänä ja stadion valmistuisi kesäksi 2023.

Linkit kokouksen esityslistaan ja pöytäkirjaan löytyvät lautakunnan verkkosivulta osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/paatoksenteko/lauta-ja-johtokunnat-seka-jaostot/kulttuuri-ja-liikuntalautakunta . Materiaalit ovat pdf-tiedostomuodossa.

Lisätietoja:
- Ari-Pekka Liukkonen, kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja, p. 040 365 7130, [email protected]
- Eino Leisimo, sivistyspalveluiden toimialajohtaja, p. 050 584 8987, [email protected]