Hyppää pääsisältöön

10.1.2022

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa. Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan.
Kuva
Seteleitä

 

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 31.1. klo 15.00. Verkkosivulla www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. 

Haettavana sekä toiminta- että kohdeavustuksia

Avustuksia myönnetään toiminta- ja kohdeavustuksina. Kulttuuriavustuksia on jaettavana 90 500 euroa, liikunta-avustuksia 142 800 euroa, nuorisoavustuksia 127 000 euroa ja kansalaistoiminnan avustuksia 51 400 euroa. 

Toiminta-avustusta voivat hakea Jyväskylään rekisteröidyt yhdistykset. Avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. 

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun tapahtumaan, toimintaan, projektiin tai hankkeeseen. Kohdeavustuksia voivat hakea Jyväskylään rekisteröidyt yhdistykset ja Jyväskylässä toimivat yhteisöt sekä työ- ja toimintaryhmät poikkeuksena liikunnan avustukset, joita myönnetään vain rekisteröidyille yhdistyksille. Yksityishenkilö voi hakea ainoastaan kulttuurin kohdeavustusta kohdennettuna työtilojen vuokrakustannuksiin taiteellista työskentelyä varten.

Sähköisessä avustusjärjestelmässä on sivistyspalvelujen avustusten lisäksi avoinna myös työllisyyspalvelujen ja sosiaali- ja terveyspalvelujen avustusten haku.

Avustusneuvonta tammikuussa: p. 050 517 3490 arkipäivisin klo 9-15, avustukset(at)jyvaskyla.fi. Lisäksi jokaisen palvelualueen avustussivulla on tarkemmat avustusneuvonnan yhteystiedot. Linkit palvelualueiden sivuille löytyvät Avustukset-sivulta.

Lisätietoja:
-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 634 95, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi
-suunnittelupäällikkö Eeva Simula, liikuntapalvelut, p. 040 820 8899, eeva.simula(at)jyvaskyla.fi 
-palveluesimies Satu Paasonen, nuorisopalvelut, p. 050 311 8534, satu.paasonen(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin avustukset: www.jyvaskyla.fi/avustukset