Hyppää pääsisältöön

16.11.2021

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen hallinnoimien Vehkalammen liikuntatilojen kevätkauden vuorohaku on käynnistynyt. Vehkalammen liikuntatiloja ovat Vehkahalli ja Vehkalampi 1 tekonurmikentät.
Kuva
Vehkahalli

 

Vehkalammen liikuntatilojen tekonurmivuorot haetaan 28.11.2021 mennessä. Kevätkauden vuorot myönnetään 3.1.2022−17.4.2022 väliselle ajalle.

Liikuntatilojen vakiovuoroja haetaan vakiovuorojen hakulomakkeella. Hakulomake on myös saatavissa liikuntainfosta osoitteesta Kuntoportti 3 (2.krs.). Vakiovuoroa voi hakea ympäri vuoden, mutta hakuaikoihin mennessä saapuneet hakemukset käsitellään ensin. 

Hakija täyttää yhden hakemuksen ja tarkentaa hakemuksen liitteeseen ryhmäkohtaisesti haettavien vuorojen määrän, ajankohdan sekä ryhmän harrastajamäärän. Kilpailullista toimintaa harrastavien ryhmien osalta ilmoitetaan sarjataso ja ikäryhmä. Vuoroista peritään liikuntapalveluiden hinnaston mukainen maksu.

Vehkalampi 1:n tekonurmikentän lämmitys on tavoitteena pitää päällä koko talven ajan, mutta sääolosuhteet voivat muuttaa tilannetta nopealla aikataululla. Vehkalampi 1:n vakiovuorot ovat sitovia, eikä vakiovuoroille ole peruutusoikeutta.

Liikuntapalveluilla on oikeus perua vuoroja sääolosuhteista johtuen, kun ulkona on pakkasta alle -15 astetta tai kentän ollessa muutoin siinä kunnossa, ettei kentän käyttäminen ole turvallista. 

Hakemuksen toimittaminen:  

Jyväskylän kaupunki 
Liikuntapalvelut 
Varausyksikkö 
Kuntoportti 3 (2 krs.) 
40700 JYVÄSKYLÄ 

tai sähköpostilla osoitteeseen liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi 


Lisätietoja 

Liikuntapalvelujen varausyksikkö 
liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi, p. 014 266 4255.