Hyppää pääsisältöön

10.11.2021

Kuva
Nuoria hengailee käytävällä

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut osallistuu valtakunnalliseen nuorisopalveluiden toiminnan arviointiin, jonka toteuttavat kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna sekä Nuorisotutkimusseura. Arviointi toteutetaan palautekyselynä, johon nuoret vastaavat sähköisesti nuorisotiloilla. Kyselyn toteutusaika on 15.-30.11.2021.  

Nuoret vastaavat kyselyyn nimettömänä eikä heidän tarvitse kertoa itsestään muitakaan tietoja, joiden perusteella heidät voitaisiin tunnistaa. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. 

Palautetta käytetään nuorisotyön arvioinnin kehittämiseksi valtakunnallisesti ja kuntakohtaisia tietoja käytetään Jyväskylän nuorisopalveluiden omien toimintojen kehittämiseen. Tutkimushanke on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan toimintaa. 

Osaamiskeskus Kanuuna ja Nuorisotutkimusseura 

Nuorisotutkimusseuran tehtävä osaamiskeskus Kanuunassa on vahvistaa kunnallisen nuorisotyön tietopohjaa työn laadun ja vaikuttavuuden arvioinnin kehittämiseksi. Jotta tämä onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on keskeistä kerätä mahdollisimman laajasti tietoa suoraan nuorilta.

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan tavoitteena on vahvistaa kunnallisen nuorisotyön kentän osaamista ja yhteistyötä, lisätä työn tunnettavuutta ja tiedontuotantoa sekä kehittää ja mallintaa kunnallisen nuorisotyön laadun arviointia. Kanuunaa hallinnoidaan Lahdesta käsin.
 

Lisätietoja: 

Juha Leskinen
suunnittelija
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
p. 044 482 6310
juha.leskinen@lahti.fi

Milla Lewandowski
erikoissuunnittelija
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
p. 050 311 8826
milla.lewandowski@jyvaskyla.fi

Anna-Bodil Boe
palveluesimiehen sijainen, alueellinen nuorisotyö
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
p. 050 539 5042 
anna-bodil.boe@jyvaskyla.fi