Hyppää pääsisältöön

26.10.2021

Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden ja ikääntyneiden palveluiden Kortepohjan alueen toimintapisteiden väki innostui Halloweenista ja elonkorjuujuhlasta.
Kuva
Päivätoiminta kakkosen Halloween-aiheisen teoksen yksityiskohta


Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden ja ikääntyneiden palveluiden Kortepohjan alueen toimintapisteiden väki innostui Halloweenista ja elonkorjuujuhlasta. Kortepohjan toimipisteiden ikkunoihin ja pihoihin on toteutettu ihastuttavia ja kauhistuttavia teoksia, installaatioita. Teokset piristävät erityisesti vammaispalveluiden ja ikääntyneiden palveluiden asiakkaita, mutta ne ovat myös ohikulkijoiden nähtävillä 27.10.–3.11.2021 arkipäivisin klo 9–15.

Toimipisteillä on myös keskinäinen, leikkimielinen kisa siitä, kenellä on jännittävin teos. Kisan voittajan äänestyksessä äänioikeus on vain toimipisteiden asiakkailla.
- Projekti on kyllä tuonut piristystä meidän asiakkaiden ja työntekijöiden työpäiviin, iloitsee ohjaaja Riikka Ruuth Kortepohjan toimintakeskuksen Päivätoiminta kakkosesta.

Teoksia ovat olleet toteuttamassa Kortepohjan toimintakeskus (Päivätoiminta 1, Päivätoiminta 2, Kortteeri, Torppa ja Työvalmennusryhmä Kätevä), Kortepohjan kuntouttava päivätoiminta, Päivätupa, Kortetupa ja Kotikartano.

Lisätietoja:
Kortepohjan toimintakeskus, Päivätoiminta 2, p. 050 311 8835
 

Kaupunginosa: