Hyppää pääsisältöön

14.10.2021

Monikulttuurikeskus Gloriassa järjestetään keskiviikkoisin vapaamuotoisia Afganistan-iltoja Jyväskylässä asuville afganistanilaisille. Ensimmäinen tilaisuus keskiviikkona 20.10.2021 kello 17-19 on avoin kaikille.
Kuva
Erilaiset kädet yhdessä

 

Monikulttuurikeskus Gloriassa järjestetään keskiviikkoisin vapaamuotoisia Afganistan-iltoja Jyväskylässä asuville afganistanilaisille. Ensimmäinen tilaisuus keskiviikkona 20.10.2021 kello 17-19 on avoin kaikille. Jatkossa tilaisuuksia on eri teemoista ja eri ryhmille – nuorille, naisille ja miehille. Tilaisuuden ohjelma on vapaamuotoista vertaistoimintaa, esimerkiksi keskustelua, kokkailua ja pelailua. 

Afganistan-iltojen järjestelyistä vastaa Monikulttuurikeskus Gloria. Lisätietoja ryhmästä: nuoriso- ja yhteisöohjaaja Jassin Rezai, p. 050 438 4267, jassin.rezai(at)gloriajkl.fi, www.gloriajkl.fi/. 

Jyväskylässä järjestettiin elo-syyskuussa kuusi avointa keskustelutilaisuutta Afganistanin tilanteen aiheuttaman huolen tueksi ja avuksi. Tilaisuuksiin osallistui 85 asukasta. Keskustelutilaisuuksissa oli paikalla mielenterveysalan ammattilaisia Jyväskylän kaupungilta ja tulkkeja. Asukkaita ohjataan edelleen tarvittaessa eri palveluihin, muun muassa peruspalveluihin tai ryhmiin.

Jyväskylän kaupungin nettisivuille on koottu tietoa palveluista ja neuvontatahoista Afganistanin tilanteeseen liittyen. 

Tukea ja neuvontaa Afganistanin tilanteeseen www.jyvaskyla.fi/tuki/afganistan.

Lisätietoja: 
toiminnanjohtaja Arja Seppälä, p. 040 743 3097, Monikulttuurikeskus Gloria