Hyppää pääsisältöön

12.10.2021

Kuva
 metallityökurssi Viitaniemessä

Jäikö kurssipaikka elokuussa saamatta? Jyväskylän kansalaisopisto avaa lisää kurssipaikkoja käynnissä oleville kursseilleen ja alennettuun hintaan. Ilmoittautuminen on auki, kannattaa toimia nopeasti!

Avatuille kurssipaikoille ilmoittaudutaan kansaisopiston verkkopalvelussa tai opiston neuvontaan soittamalla. Vapaat kurssit tunnistaa verkkopalvelussa tekstistä ”kurssilla on tilaa”. Taiteen perusopetuksen vapaita oppilaspaikkoja voi kysyä kuvataidekoulun toimistolta.

Uusien kurssilaisten opinnot käynnistyvät syysloman jälkeisellä viikolla 25.10. alkaen. Koska osa kurssikerroista on jo ollut, uusien kurssipaikkojen hintoja on alennettu. Esimerkiksi koko lukuvuoden mittaisen kurssin kurssimaksusta saa 20 % alennusta.

Alkusyksystä kursseille otettiin mukaan tavallista vähemmän osallistujia, jotta opetus on mahdollista pitää turvavälein. Kun Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueellinen turvavälisuositus on poistunut, voidaan kursseille ottaa lisää osallistujia. Tartuntatilannetta seurataan edelleen tarkasti ja kasvomaskin käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille kurssilaisille.