Hyppää pääsisältöön

8.10.2021

Kuva
JyVon Team Gym joukkue liikuntapääkaupunki-kuvauksissa

Jyväskylän kaupunki palkitsee ansioituneita urheilijoita marraskuussa järjestettävässä tilaisuudessa. Kaupunki huomioi Suomen mestaruuden tai PM-, EM-, MM- tai olympiamitalin saavuttaneita jyväskyläläisiä tai jyväskyläläisiin urheiluseuroihin kuuluvia yksilö- ja joukkueurheilijoita. Marraskuun palkitsemistilaisuudessa huomioidaan 1.1.-30.9.2021 välillä menestyneitä urheilijoita.   

Jyväskylän kaupunki on uudistanut palkitsemistilaisuuden käytänteitä ja jatkossa palkittaville urheilijoille järjestetään kaksi kaupunginjohtajan isännöimää palkitsemistilaisuutta yhden vuosittaisen tilaisuuden sijasta. 

- Liikuntapääkaupungissa urheillaan aktiivisesti joka ikäluokassa ja palkittavien joukossa on vuosittain menestyjiä aivan nuorista urheilijoiden aluista veteraaniurheilijoihin asti. Iloksemme voimme todeta, että palkittavia urheilijoita on Jyväskylässä jo niin paljon, että yksittäinen tilaisuus kaupungintalolla on käymässä ahtaaksi. Siten järjestämme jatkossa kaksi tilaisuutta aiemman Jyväskylän syntymäpäiväviikolla järjestetyn tilaisuuden sijaan, liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal kertoo. 

Tilaisuudet tullaan järjestämään noin puolen vuoden välein. Nyt kaupunki pyytää jyväskyläläisiä liikuntaseuroja ja -järjestöjä ilmoittamaan 1.1.-30.9.2021 välillä menestyneiden urheilijoiden nimet, tarkastetut saavutukset sekä yhteystiedot viimeistään 22.10.2021 mennessä verkkolomakkeen kautta kautta Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluille.

Menestyneen yksilö- ja joukkueurheilijan ilmoittaminen


Lisätietoja:

Liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal, 
p. 050 3249314, anna-leena.sahindal[at]jyvaskyla.fi